PSIHOLOG BI TREBALO DA SE POZABAVI NJOM! Natalija ZGROŽENA Majinim ponašanjem, pa progovorila o ulasku u rijaliti! (VIDEO)

Autor: Republika

Zabava

05.12.2021

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Natalija Ibraimov otkrila je da li bi ponovo ušla u rijaliti, pa priznala da je šokirana ponašanjem devojaka u Zadruzi.

PSIHOLOG BI TREBALO DA SE POZABAVI NJOM! Natalija ZGROŽENA Majinim ponašanjem, pa progovorila o ulasku u rijaliti! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Republika

Pevačica Natalija Ibraimov, članica grupe "Trik FX" i bivša učesnica rijalitija, jedna je od mnogih poznatih lica koja su se sinoć pojavila na otvaranju novog kluba u Beogradu.

Ekipa portala Republika.rs ispratila je sinoćnji događaj i razgovarala sa Natalijom.

Foto: youtube.com/Republika

Natalija Trik FX

Na samom početku pevačica je istakla da ne izlazi u noćni provod, ali da je došla da ispoštuje svoju prijateljicu Ivanu Šopić.

- Inače ne izlazim jer se bavim ovim poslom, meni je svaka žurka moj posao i nastup. Došla sam da ispoštujem moju prijateljicu Ivanu, drago mi je što sam večeras ovde i da vidim svoje kolege i prijatelje - rekla je Natalija.

Foto: youtube.com/Republika

Natalija Trik FX i Ivana Šopić

 

Na pitanje koji joj je provod bio najbolji u životu, bila je potpuno iskrena:

- Iskreno, to je bio moj rođendan u Sloveniji, gde mi je gazda jednog kluba napravio najlepši rođendan. Ja i Dr.Igi smo imali nastup kod njega u klubu i on mi je priredio iznenađenje, izveo me na večeru, naravno sa mojim suprugom. U klubu sam dobila ogromnog medvedića i cela publika je znala da mi je rođendan. Bilo je fenomenalno.

Natalija je otkrila i šta je tajna njenog fantastičnog izgleda.

Foto: youtube.com/Republika

Natalija Trik FX

 

- Vodim računa o sebi, pravilno se hranim, vežbam i trening imam skoro svaki drugi dan. Vodim računa o svom zdravlju i mislim da je normalno da svaka žena vodi računa o sebi, bez obzira koliko godina ima - istakla je pevačica.

Priznala je da joj je ova godina bila jedna od najtežih u životu jer je izgubila mnogo prijatelja i kolega, i da jedva čeka da se 2021. godina završi.

Foto: youtube.com/Republika

Natalija Trik FX

 

Što se tiče poslovnih planova najavila je mogući duet sa popularnim mladim pevačem, ali je odlučila da to još uvek ostane tajna.

Na pitanje da li bi se oprobala u rijalitiju, Natalija je bila dikrena i direktna:

- Oprobala bih se, da se takmičim za neku nagradu, kao na primer Survajver. Evo mog sina su pozvali, ja se nadam da će ga prihvatiti. Ko zna, možda luda mama ode sa sinom, nikad se ne zna. Meni je to izazov. Uvek želim da probam nešto novo, ovo sve što sam prošla mi nije interesantno. 

Što se tiče "Zadruge 5" Natalija je bila šokirana ponašanjem devojaka, a posebno Majom Marinković i smatra da bi psiholog trebao da se pozabavi sa njom.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading