Nakon susreta sa Kenanom Žena od sultana otkrila detalje razgovora: O Rijaldi joj je rekao samo JEDNO! (VIDEO)

Autor: Republika

Zabava

05.12.2021

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Milentijević ispričala kako je prošao njen susret sa Kenanom u Sarajevu i da li bi se prijavila na Evroviziju.

Nakon susreta sa Kenanom Žena od sultana otkrila detalje razgovora: O Rijaldi joj je rekao samo JEDNO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Republika

Pevačica Tijana Milentijević, najpopularnija po svojoj pesmi "Žena od sultana", sinoć je bila među mnogobrojnim javnim ličnostima na otvaranju novog kluba u Beogradu.

Tijana je sve prisutne očarala i glasomi stasom kada je stala na binu i otpevala nekoliko pesama, a ekipa portala Republika.rs ispratila je sinoćnja dešavanja.

Milentijevićeva je priznala da li je donele neke odluke za predstojeću godinu, otkrila kakvi su joj poslovni planovi, a onda progovorila i o poznanstvu sa Kenanom Tahirovićem.

Foto: youtube.com/Republika

Tijana Em

 

- Pa ja stalno imam neke odluke, da ću početi da treniram i nikad ništa ne krenem, ništa ne smem da obećam, ni sebi, a kamoli drugima - ispričala je Milentijevića.

Što se tiče karijere Tijana ima pune ruke posla.

- U planu je treća pesma, biće i nekih dueta koje ne bih mogla precizno da najavljujem jer nisu definitivni. Najbitnije je da publika vidi i čuje kvalitet - izjavila je pevačica.

Foto: youtube.com/Republika

Tijana Em

 

Poruku u ponoć očekuje od porodice i drugarica, jer kako kaže dečka nema.

Na pitanje da li bi se ikad prijavila na Evroviziju, Tijana je bila iskrena:

- S obzirom da sam ja pevačica koja peva svaku vrstu muzike, od Silvane do Nirvane, reći ću da i volela bih da se to nekada desi.

Foto: youtube.com/Republika

Tijana Em

 

Ispričala je i kako je prošao njen susret u Sarajevu sa Kenanom, koji je kao što mnogi znaju bio u njenom spotu za pesmu "Žena od sultana".

- Predivno. Lepo smo seproveli, ručali smo i ispričali smo se. Nismo se dugo, dugo videli baš. Drago mi je da smo se poklopili i da smo se videli - rekla je Tijana uz osmeh.

Na pitanje da li ima simpatija između nje i Kenana, jer se po medijima pisalo da su u vezi,  bila je vrlo iskrena:

Foto: youtube.com/Republika

Tijana Em

 

- Ne, zaista nikada nije ni bilo. Mi smo se videli na snimanju spota i kad sam ja pevala u "Zadruzi", ali je stvarno dobar kao prijatelj i drago mi je što sam imala priliku da ga upoznam i biće najverovatnije učesnik i u trećem delu. O raskidu sa Rijaldom samo je rekao da neće da priča na tu temu i da ga pustimo svi.

Priznala je da nikada ne bi ušla u rijaliti jer smatra da to nije za nju i da se tamo ne bi snašla jer je razmažena za tako nešto.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading