ŽENE KAD RODE NABIU 100 KILA! Vera Matović BRUTALNO iskrena: KOLIKO PARA, TOLIKO I MUZIKE!

Autor: Dušan LUKIĆ, Goran DOLJANČEVIĆ

Zabava

05.12.2021

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vera Matović progovorila je o svojim stavovima prema ženskom rodu, kao i detaljima koje je iznela o poznatima.

ŽENE KAD RODE NABIU 100 KILA! Vera Matović BRUTALNO iskrena: KOLIKO PARA, TOLIKO I MUZIKE!

Foto: youtube.com/printscreen

Poznata folk pevačica Vera Matović (75) veoma drži do sebe, pa je i u osmoj deceniji u odličnoj formi. Vera je na svom primeru dokazala da su godine zaista samo broj i da se u svakom životnom dobu može pronaći inspiracija. Ona zbog toga daje sebi za pravo i da kritikuje žene koje se zapuste kada rode decu, te ih savetuje da se ne goje da ne bi ostale bez muškaraca.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

 

 

Pevačice traže da probaju mog muža

- Ja sam u njemu videla mnogo dobrog čoveka. Uvek ga protežiram i hvalim, pričam sve najbolje o njemu. I sve koleginice me pitaju: "Verka, pa šta mu ti to radiš, pa je on s tobom. Pa daj nam ga malo i mi da probamo", ja kažem: "Može, malo sutra" - priča pevačica za naš list i otkriva kako se upoznala sa suprugom Ratomirom Matovićem u vreme kad nije bilo mobilnih telefona i društvenih mreža:

- Imali smo restorane. Moj suprug je znao da sam ja u restoranu "Takovo", gde svi prave veselja i proslave - muzičari i svi ostali. Oni koji su želeli mene tražili su me tamo. Moj brat i ja smo svirali, a Raca je nas pratio. Onda se ušunjao u naš orkestar. Opasan je bio. Video je nešto u meni i onda mu je sve bilo lako. Došao je u naš orkestar i sprijateljio se s nama. Bio je mangup. Osvojio me.

- Najlepši trenutak ove godine mi je uspeh koji je pesma "Miki, Milane" postigla. Mlađe generacije je sad najviše pevaju, a mene je to podmladilo. Nosim kačkete svakog dana, oblačim se kao tinejdžerka i deca to vole. Počela sam da nosim garderobu koja stoji 20-godišnjakinjama. Kad je izgled u pitanju, vidim da se neke pevačice sređuju pod stare dane, a neke ne. Mnogi osuđuju kad se žena sredi, ne znam zašto. Žena uvek treba da bude sređena, a neke kad rode decu i udaju se, odmah se zapuste. Muškarci su kvarni, vole uvek da gledaju sa strane. Uvek hoće da vide lepo žensko. Ja nemam ništa plastično na sebi, ništa nisam radila i sve je šminka. Sama se farbam i šminkam, tako da se dostojanstveno držim. Vodim računa o ishrani i savetujem majkama da se ne goje kad rode decu. Desi se da žene rode decu, pa nabiju 100 kila. Ko će to da trpi i gleda? Posle se deca stide majki, pričaju da ne dolaze na roditeljski jer se stide. Kažu da dođe otac. Kad je žena lepa, i muž će da bude uz nju, neće da juri druge i zgodnije - otvoreno priča Vera za Srpski telegraf i portal Republika.rs.

Najteže mi pada što mi kolege umiru

Iako su nastupila neizvesna vremena u kojima bolest uzima maha, ona preduzima sve mere predostrožnosti i moli boga da još neko vreme uživa u plodovima rada i bogate karijere.

- Na koronu smo se svi navikli i nikome više ne smeta u mojoj porodici. Svi smo se vakcinisali, čak i treću dozu, zato nosim masku i kad sam oko ljudi. Vidim kako prolaze svi koji se ne vakcinišu, bore se s najvećim bolovima - započela je razgovor za Srpski telegraf i otkrila šta joj u poslednje vreme najteže pada:

- Najteže podnosim činjenicu da mi umiru kolege svakog dana. Ne daj bože, možda sam ja sledeća!

Kad se prelistaju omoti njenih starih ploča, može se uočiti da je Matovićka bila Ledi Gaga pre Ledi Gage, s autentičnim frizurama i haljinama, pa se nameće pitanje da li je svetska pop zvezda možda pronašla inspiraciju upravo u našoj folkerki.

Republika

Foto: instagram.com

 

 

Đani je izgubio dostojanstvo

Što se bakšiša tiče, nikada ne bih pila iz cipela, kao Đani. Treba čovek da bude dostojanstven. To nikada niste mogli da vidite da uradim. Ne volim svakako poređenja s kolegama. Radim svoj posao najbolje što mogu i tako će biti dokle god pevam.

- Pa trebalo bi to Ledi Gagu da pitate. Ne mogu da ulazim u to, ali lepo mi je kad me porede sa svetskim zvezdama. Mi smo mala zemlja, ali obrazovana, puna sportista i glumaca. Možda me je videla u nekom spotu, ništa nije isključeno. Morala sam tada da budem primetna. Vreme je tražilo svoje. Jedno vreme sam imala loknice, kao Tina Tarner. Osamdesetih je to bilo i, evo, sve se vraća. Moja haljina sa šiljcima je sada krik i svi je nose. Imam pun orman dobrih komada, ali su mi sve te skupocene toalete velike, ako mi verujete. Na nastupima sam nosila opasne haljine. Sama negujem kosu, šišam se, farbam, sposobna sam za sve, sve znam. Majka me je sve naučila. Od ručka, pranja veša, čišćenja podova. Patos je morao da se sija, a ne da bude neka fleka - zaključila je pevačica.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

 

 

KOLIKO PARA, TOLIKO I MUZIKE

- Sve što sam doživela za ovoliko godina radnog staža došlo je spontano. Nije trebalo ni da budem pevačica, sad kad se setim. Sve mi je došlo samo u pravo vreme. Najviše me nervira kad se priča o tome koliko sam zaradila. Pogađaju me takve stvari jer nikome nisam ulazila u džep. Mi smo, konkretno ja, kao pevačica, samo pevali domaćinu. Ako nema muzike, nema ni veselja i nikog ne treba da zanima koliko sam zaradila. Domaćin koji me zove svakako ima da plati čim organizuje veselje. Ako hoćeš muziku, moraš da platiš, a ljudi ne vide da mi to krvnički odradimo. Danima sam umela da ne spavam da bih stigla s tezge na tezgu.

Republika

Foto: Printscreen

 

 

Nemam poverenja u društvene mreže

Matovićka nema baš mnogo poverenja u društvene mreže i veruje da one umnogome oduzimaju od privatnosti, te nema nameru da se aktivira na Tik-toku ili Instagramu.

- Nemam potrebe, ta deca rade za mene. Što meni to treba kad nemam vremena ni da dišem. Ne bih to deci kvarila. Oni su rekli svoje. Zahvaljujem im što su me rehabilitovali. Kakav crni Instagram, imam samo Vajber. Čak sam i Vocap obrisala jer nemam poverenja u njega. Tražili su mi neke podatke koji mogu da se zloupotrebe. I Vajber ću da brišem ako primetim nešto sumnjivo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mirjana

05.12.2021 06:31

Verka!Iz aviona se vidi da si zatezala lice a ne vrat.