13 GODINA JE SA NJOM U BRAKU, A NIKO NE ZNA KAKO IZGLEDA: Ovo je ŽENA Miloša Timotijevića! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.12.2021

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Timotijević krio je ženu kao zmija noge, a sada je otkriveno kako ona izgleda.

13 GODINA JE SA NJOM U BRAKU, A NIKO NE ZNA KAKO IZGLEDA: Ovo je ŽENA Miloša Timotijevića! (FOTO)

Foto: printskrin/TV Prva

Opšte je poznato da je glumac Miloš Timotijević u braku, ali nikada nije želeo javnosti da otkrije kako mu izgleda izabranica Dunja. Na novinarska pitanja zašto krije ženu, srpski glumac uvek ima spreman kratak i jasan odgovor.

- Ne volim da pričam o privatnom životu. Ne volim da delim intimu - kaže glumac.

 

 

Glumac je u braku sa Dunjom Galić već 13 godina, a za nju smo samo znali da je grafički dizajner. Nedavno je rešio da prokomentariše njegovu vezu, ali naravno bez mnogo detalja.

 

 

Dunja ne voli da se eksponira i zato nema njenih fotografija u medijima. Ipak, uz mene je u potpunosti. U svakom poslu je neophodna podrška supružnika, ne samo nama glumcima. Ako imate osobu koja veruje u vas, onda je sve lakše. Imate četvoro očiju, dva srca, dva mozga, dve glave za razmišljanje

Republika

Foto: printscreen/instagram

Žena Miloša Timotijevića

 

Miloš je priznao u jednom intervju za Hello magazin da voli da posećuje tržne centre sa suprugom.

Za obilazak radnji mogu da izdvojim do sat i po, posle toga šoping počinje da me zamara. Srećom, obično brzo nađem sve što mi treba, što ne mogu da kažem i za suprugu. U stanju je da se satima premišlja. Najčešće zajedno idemo u tržne centre, a kako ona veruje u moj ukus, potrudim se da joj pomognem. Uvek nađem nešto što je njenom oku promaklo, pa se srećni vratimo kući.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Dunja Galić, žena Miloša Timotijevića

 

Miloš je nedavno glumio u predstavi „Scene iz bračnog života“ u Parizu, a sa njim je glumica i Tamara Krcunović. Na ovaj službeni put pošla je Dunja, pa su te fotografije napokon ugledale svetlost dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading