PRAVA SPARTANKA! JOVANA JEREMIĆ SE POHVALILA: Oborila LIČNI rekord!

Autor:

Zabava

04.12.2021

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić provela je čitavih 12 sati na poslu, a time je oborila lični rekord.

PRAVA SPARTANKA! JOVANA JEREMIĆ SE POHVALILA:  Oborila LIČNI rekord!

Foto: instagram.com

Za Jovanu Jeremić, voditeljku najgledanijeg jutarnjeg programa je danas poseban dan. Naime, Spartanka je danas oborila lični rekord, kada je vodila dve emisije za redom. Jovana je prvo vodila svoju emisiju koja počinje od šest ujutru, a potom je vodila još jednu emisiju po završetku njene.

Republika

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić

- Bilo je interesantno voditi ovako dugačak informativni programa. Navikla sam na te maratonske emisije, još ranije kada sam radila neke druge projekte. Znala sam po 12 da budem u programu. Meni je ovo bila rekapitulacija tog iskustva. Prvi put mi je da sam u jutarnjem programu radila jednu specijalku. Specijalka je različita emisija od jutarnjeg. U Jutarnjem programu je šou program. To je jedan informativni, politički šou. Ja ga tako radim vikendom, kretivni jutarnji šou. Mešavina Opre Vinfri, Džeri Springera i Lari Kinga, a ovo danas je bilo čisto informativno novinarstvo – kaže Jovana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

Ona dodaje da joj je velika podrška u svemu bio njen kolega Predrag Sarapa.

- Mnogo mi je Sarapa pomogao jer on je stvarno maher. Njemu je to ko zna koja specijalna emisija, meni je prva u životu. Radujem se što smo se fino uklopili i mislim da smo ovo jako izgurali. Danas je bilo opasno i stresno je bilo da gledaš te potresne slike na ulicama – priča Jeremićeva.

Republika

Foto: printskrin

Predrag Sarapa

Jovana za tih 12 sati provedenih u studiju nije doručkovala, a nije ni ručala.

- Bila sam i gladna i žedna, a još postim ceo post, ali srećom imam super ekipu koja mi je dodavala keks, grisine... Popila sam mnogo sokova, kafe, vode. Bitno je da imaš pozitivnu energiju. Još kada si zaljubljen i kada te ljubav drži, možeš da vodiš 24 časa – zaključuje voditeljka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Marko

04.12.2021 19:00

Dokle više o ovoj ružnoj ženi. Čitam novine i iskoči mi njena slika svaki dan. Svaki dan doživim traumu

Odgovori 12 0
Stefa

05.12.2021 11:58

Narcis.