POČETAK VEZE OBELEŽIO IM JE SKANDAL, 10 GODINA KASNIJE SE RAZVODE! Jovana Pajić pre Saleta imala je buran život, a evo po čemu je pamte!

Autor: Republika

Zabava

04.12.2021

18:55

Jovana Pajić i Sale Tropiko se razvode, a malo ko se seća Jovaninih početaka na javnoj sceni.

POČETAK VEZE OBELEŽIO IM JE SKANDAL, 10 GODINA KASNIJE SE RAZVODE! Jovana Pajić pre Saleta imala je buran život, a evo po čemu je pamte!

youtube.com/printscreen

Jovana Pajić poslednjih dana glavna je tema javnosti i medija, a razlog tome jeste razvod od frontmena grupe ''Tropiko'', Aleksandra Cvetkovića, poznatijeg kao Sale Tropiko.

Instagram.com

Jovana Pajić i Sale Tropiko se razvode

Jovana je takođe pevačica, ali poslednju deceniju uz njeno ime se uvek dodaje epitet ''supruga Saleta Tropiko'', a malo ko se zapravo i seća kao je Jovana dospela na estradnu javnu scenu.

ST/N. PANČIĆ

Jovana Pajić pevačica

Naime, 2005.godine, Pajićeva je bila deo uzičkog takmičenja ''Zvezde Granda'' u kojima se plasirala u finale i zauzela peto mesto. 2010.godine bila je učesnica rijaliti formata ''Farma'' gde je takođe zauzela peto mesto.

Jedna od njenih najpoznatijih pesma, jeste duet sa Bojanom Tomovićem iz 2008. godine i pesma ''Jugić'' po kojoj je i dan danas prepoznaju. Pre dve godine je postala članica grupe ''Ministarke'', sa kojima i danas peva.

youtube.com/printscreen

Jovana Pajić i Bojan Tomović duet

Sa Saletom je u vezi od 2010.godine, a početak njihove ljubavi je obeležio skandal. Naime, kako se tada spekulisalo, Jovana je bila u uporednoj vezi sa pilotom Miletom Matovićem, a onda je tada do oštro demantovala, a kako se navodilo njih dvojica su saznali jedan za drugog, te su je obojica ostavili pred ulazak u rijaliti.

ST/N. PANČIĆ

Vezu im obeležio skandal

- Mileta je saznao da ga vara sa Saletom i ostavio ju je bez razmišljanja. Ona je onda čvrsto prigrlila Sašu, sa kojim je bila do samog ulaska na Farmu. Ali on je samo koji dan pre nego što će Jovana otići u karantin otkrio da se zezala sa strane. Šutnuo ju je bez pardona - rekao je tada izvor za Kurir.

Dve godine kasnije su se Sale i ona venčali, a iz braka imaju dve ćerke, Helenu i Đinu.

Bonus video

Komentari (0)

Loading