ZAVIRITE U DOM HARISA DŽINOVIĆA: Ćerka Đina OTKRILA kako izgleda VILA pred praznike! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.12.2021

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đina Džinović pohvalila se fanovima kako je ukrašena vila na Senjaku.

ZAVIRITE U DOM HARISA DŽINOVIĆA: Ćerka Đina OTKRILA kako izgleda VILA pred praznike! (FOTO)

Foto: instagram.com/đina džinović

Ćerka Harisa i Meline Džinović, Đina Džinović je veoma aktivna na društvenim mrežama na kojim ima veliku bazu fanova, a često otkriva šta se dešava iza zatvorenih vrata.

Đina je sada rešila da pokaže jedan deo luksuznog doma, te je na svom Instagram nalogu objavila slike ukrašenog doma koje su mnoge ostavile bez daha.

Republika

Foto: Printcreen

Jelka u dnevnoj sobi

 

Harisova mezimica se pohvalila sa ni manje ni više nego dve jelke koje su bile ukrašene sa crvenim zlatnim ukrasima. Jedna jelka je zauzela mesto ispod stepeništa, a istu takvu je stavila u dnevni boravak.

Republika

Foto: Printcreen

Jelka ispod stepenica

 

Haris se sa porodicom nedavno uselio u vilu na Senjaku, a pisalo se da pevač nije štedeo ni dinar kada je bila izgradnja i dekorisanje stana.

- Veliki dnevni boravak, brojne sobe, hodnici i dečje sobe, opremljene po Đininoj i Kanovoj želji, biće samo deo onoga što će činiti ovaj dom, koji je Haris, posle dugo godina na estradi, odlučio da sebi priušti. U kući je takođe urađena teretana, sala za proslave, spa-centar... - pričao je izvor za Kurir.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading