NEKADAŠNJA RIJALITI ZVEZDA NA RUBU EGZISTENCIJE! Tanja moli sve za pomoć: SECITE MI NOGU, HOĆU DA ŽIVIM!

Autor:

Zabava

04.12.2021

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja rijaliti učesnica, Tatjana Jovančević moli sve ljude dobre volje za pomoć.

NEKADAŠNJA RIJALITI ZVEZDA NA RUBU EGZISTENCIJE! Tanja moli sve za pomoć: SECITE MI NOGU, HOĆU DA ŽIVIM!

Foto: youtube.com/ Portal Informer

Tatjana Jovančević

Tatjana Jovančević, nekadašnja je misica i učesnica rijaliti programa ''Veliki brat'', a sada moli za pomoć kako bi se izvukla iz problema u kojima je godinama. Naime, Tatjani je u mladosti, sa svega 23 godine amputirana noga, a ove godine joj je odrstanjena desna dojka zbog tri tumora.

- Imam 48 godina i želim da živa i zdrava dočekam pedeseti rođendan. Prošle godine sam napipala nešto na dojci i odmah se javila na onkologiju. Rekla sam doktorki: "Ostala sam bez noge, ne želim i bez dojke. Ja znam šta je rak" - počinje priču Tatjana i dodaje da je teško podnela operaciju u avgustu ove godine:

Republika

Foto: youtube.com/ Portal Informer

Tatjana Jovančević o raku

- Od tri tumora, izvadili su mi dva koja su bila maligna. Doktor mi je tada predložio amputaciju dojke. Pitala sam ga da li je to jedini način da preživim. Teško sam to sve podnela jer se više ne osećam kao žena. Boli me što kada se skinem nema me ni pola, nemam ni nogu, ni dojku. Obećali su da neće i drugu dojku da mi seku, već da će pokušati da je spasu terapijama.

Tatjana kaže da bi rado ušla u rijaliti ''Zadruga'' jer kako kaže da je način da pokaže drugima da ne odustaju od svoje borbe.

Republika

Foto: youtube.com/ Portal Informer

Tatjana Jovančević želi da motiviše sve ljude koji vode istu borbu

- Volela bih da ponovo budem u rijalitiju. Želim da se gledaocima prikažem kao žena koja se borila i tako motivišem druge ljude da nikad ne odustaju.

Kako Tatjana kaže, njenoj je pre svega potrebna materijalna pomoć i moli sve ljude dobre volje da joj pomognu:

- Meni je potrebna materijalna pomoć. Dobri i humani ljudi su mi jedina šansa da preživim. Treba mi drugačija ishrana, bolji stan za život, jer ovde gde sam sada nemam ni uslove. Živim od socijalne pomoći koja je užasno mala. Kao invalid sam 2012. godine dobila stan od države, ali je živeti u njemu grozno. Kada dolazim sa hemoterapije, ulazim u zgradu gde je lokva urina, špric, izvršena nužda... Prvo se ispovraćam, pa uđem u stan - priča Jovančevićeva i dodaje da joj je teže nego kada je kao mlada izgubila nogu:

Republika

Foto: youtube.com/ Portal Informer

Tatjana Jovančević moli sve za pomoć

- Tada su me smestili u Klinički centar i rekli mi da imam rak koji je metastazirao. Doktor mi je saopštio da ću živeti još dva meseca. Pokušali su da me spase hemoterapijama, a nakon prve sam odmah ostala bez kose. Spala sam na 39 kilograma i osećala sam da je kraj blizu. Tada su mi rekli da imam dve opcije; da živim bez noge ili da umrem sa nogom. Otišla sam kod doktora Slavka Tomića i rekla mu: "Doktore, secite mi nogu, ja hoću da živim!" - ispričala je Tatjana Jovančević za Informer.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading