DUŠA ME BOLI, CEO GRAD JE ZATVOREN: Otkrivamo zašto poznati nisu došli da odaju počast Džeju!

Autor:

Zabava

04.12.2021

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na iznenađenje mnogih, na Džejevoj godišnjici smrti nisu se pojavili mnogi bliski prijatelji, ali i saradnici sa estradnog neba, iz tog razloga portal Republika.rs, odlučio je da stupi u kontakt sa nekoliko ličnosti sa estrade, koji su bili u izuzetno dobrim odnosima sa pokojnom muzičkom legendom.

DUŠA ME BOLI, CEO GRAD JE ZATVOREN: Otkrivamo zašto poznati nisu došli da odaju počast Džeju!

Foto: Printscreen

Danas je održan jednogodišnji pomen pevaču narodne muzike Džeju Ramadanovskom. Na iznenađenje mnogih, na Džejevoj godišnjici smrti nisu se pojavili mnogi bliski prijatelji, ali i saradnici sa estradnog neba.

Naime, od estradnjaka ovog puta nije bilo ni traga ni glasa, iako su mnogi bili izuzetno vezani za ovu muzičku legendu, a podsetimo na sahrani je prisustvovao veliki broj kolega, koji su tada bili neutešni zbog odlaska ovog proslavljenog pevača. S obzirom na to, da se danas pojavio jako mali broj bliskih Džejevih kolega sa estrade, portal Republika.rs, odlučio je da stupi u kontakt sa nekliko Džejevih prijatelja, kako bismo saznali pravi razlog.

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY

Goca Božinovska nije mogla zbog protesta da pristvuje pomenu

Naime, kontaktirali smo Gocu Božinovsku, koja nam je na samom početku razgovora otkrila da joj je jako teško palo, što nije mogla da prisustvuje:

- Jako mi teško pada, što danas nisam mogla da dođem da godišnjicu smrti mom velikom prijatelju. Duša me boli. Ceo grad je zatvoren, i to je razlog zbog kojeg danas nisam mogla prisustvovati na memorijalnom skupu. Verujem i da je to razlog, zbog koje i drugi nisu mogli doći - rekla je Goca Božinovska za portal Republika.rs.

S obzirom na to i da je Lepa Lukić bila u jako prisnim odnosima sa proslavljenom m uzičkom legendom, kontaktirali smo i nju, koja nam je priznala da nažalost nije ni znala da se danas održava pomen:

Foto: printscreen

Lepa Lukić o Džeju Ramadanovskom

- Ja uopšte nisam ni znala da je danas pomen Džeju Ramadanovskom. Niko me  nije obavestio, da sam znala, odmah bi sve obaveze obustavila i došla bih. Otićiću da mu zapalim sveću, a to ne mora da bude ni za godišnjiću, ni za pomen. To ću uraditi za moju dušu, jer sam ga mnogo volela - tvrdi Lepa za portal Republika.rs.

 

 

Sa druge strane Era Ojdanić, nam je otkrio, da nažalost nije mogao da prisustvuje zbog poslovnih obaveza:

- Imao sam volju i želju da dođem, srce mi je bilo sa njim, ali nažalolst imao sam poslovnih obaveza, koje su me omele u toj želji, nažalost nisam mogao da ih odložim  - tvrdi Era Ojdanić za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading