POMEN DŽEJU RAMADANOVSKOM NA NOVOM GROBLJU: Porodica grca u suzama, a došla je i ONA! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

04.12.2021

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džej je preminuo 6. decembra 2020, a njegova porodica i prijatelji danas organizuju pomen na Novom groblju, prvu subotu uoči godišnjice.

POMEN DŽEJU RAMADANOVSKOM NA NOVOM GROBLJU: Porodica grca u suzama, a došla je i ONA! (FOTO/VIDEO)

Foto: Republika.rs

U ponedeljak se navršava godinu dana od smrti Džeja Ramadanovskog, a njegova porodica i prijatelji i dalje ne mogu da se pomire sa tim da njega nema. Džej je preminuo 6. decembra 2020, a njegova porodica i prijatelji danas organizuju pomen na Novom groblju, prvu subotu uoči godišnjice.

 

Među prvima su stigli Adil Maksutović, ćerke Marija i Ana Ramadanovski, bivša žena Nada, ali i Andrijana koja je sa pokojnim Džejom bila do njegovih poslednjih dana. 

Podsetimo, pevač je umro u 56. godini tako što mu je stalo srce. Džeja su reanimirali oko 14:30. Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading