SLAVLJE U DOMU TRAJKOVIĆA: Pevač danas ima DOBAR razlog za sreću, a ČESTITKE SE SAMO NIŽU! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.12.2021

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stariji sin popularnog pevača Radiše Trajkovića Đanija, Miloš, proslavlja danas rođendan, a brojne čestitke su se samo nizale.

SLAVLJE U DOMU TRAJKOVIĆA: Pevač danas ima DOBAR razlog za sreću, a ČESTITKE SE SAMO NIŽU! (FOTO)

Foto: instagram.com/djanimusic

Stariji sin popularnog pevača Radiše Trajkovića Đanija, Miloš, proslavlja danas rođendan, a brojne čestitke su se samo nizale, kako od radosnih ukućana, tako i od brojnih drugih estradnih ličnosti.

Podsetimo, porodica Trajković u poslednje vreme uživa u raznim blagodetima i proslavama. Naime, popularni pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana, pre godinu dana su postali baba i deda, pevačev stariji sin Miloš i njegova izabranica Nina su poklonili Slađi i Đaniju unuče, a pevačevu porodicu je to učinilo neizmerno srećnom.

Kako to uvek biva kad su Trajkovići u pitanju, slavlje ume da potraje i danima, a često se i sam Đani lati mikrofona, te dovede atmosferu do usijanja, shodno tome ne sumnjamo, da će ovaj rođendan biti upamćen po dobrom provodu i veselju.

 BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading