ČEKAJU JE JOŠ DVA BRAKA, MNOGO JE PROPATILA SA NJIM: Ovo su svi detalji RAZVODA Jovane Jeremić i Voje, a evo šta se krije iza CRNOG PETKA! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

04.12.2021

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs otkriva sve misterije o crnom petku za tri estradna braka koja su na iznenađenje javnosti pukla!

ČEKAJU JE JOŠ DVA BRAKA, MNOGO JE PROPATILA SA NJIM: Ovo su svi detalji RAZVODA Jovane Jeremić i Voje, a evo šta se krije iza CRNOG PETKA! (FOTO)

Foto: Instagram.com/Republika.rs

Jučerašnji dan bio je izuzetno naporan kada su poznati parovi u pitanju. Naime,  poznato je da su se tokom jučerašnjeg dana tri estradna para oglasila za medije i otkrili da se razilaze. U pitanju su Jovana Jeremić i Voja Milošević, potom Jovana Pajić i Sale Tropiko, a onda i pevačica Elektra Elit, koja je otkrila da je ostavila svog supruga Nenada, sa kojim je nedavno uplovila u bračne vode.

Posle samo nekoliko meseci Elektrin brak doživeo je krah

Transrodna pevačica Elektra Elit privlači pažnju od momenta kad se pojavila na javnoj sceni, a pre dva meseca rekla je sudbonosno "da"  modelu i sportisti Nenadu Vujanoviću. Međutim, njihova bajka nije dugo potrajala i par je rešio da se raziđe. Kako mediji saznaju njihov brak je na "klimavim nogama" jer Elektra dosta putuje, a ne može da održava vezu na daljinu.

 

Mi smo odlučili da potražimo odgovore u zvezdama i vidimo šta je to uticalo da se baš na jučerašnji dan zadese ovako komplikovane situacije. Poznata numerološkinja Ivka je za portal Republika.rs dala detaljne prognoze, ali i razloge zbog kojih su estradni parovi stavili tačku na njihove brakove, a otkrila nam je i da jednu poznatu damu među njima čekaju još dva braka!

 

- 2021 je godina čišćenja u svakom smislu, najviše u emotivnim odnosima, mnoge stvari izlaze na čistac i pucaju loši brakovi, pogotovo karmički, sva tri braka su se završila 3. 12. jer je pomračenje sunca koje je 4. 12. dosta doprinelo tome, te tako su se juče 3. 12. okončala tri braka – govori Ivka i dodaje:

 

Sale i Jovana stavili tačku na brak posle nekoliko godina braka

Posle deset godina braka Sale i Jovana odlučili su da pokrenu proces za razvod braka, a već nekoliko godina njihov odnos je bio na "klimavim nogama".

 

 

 

Jovana i Aleksandar su bili sudbinsko karmički spoj, malo ljudi izdrži karmički odnos u braku, a karma svakako ima početak i kraj, ali ponavljam malo ko izdrži. Jovani i Aleksandru prolazi karma sledeće godine u aprilu i s obzirom na to da su oni zaista idealan par, ja se čvrsto nadam i ostavljam prostora da ipak postoji šansa da se aprila 2022. godine oni opet spoje – ističe poznata numerološkinja, a potom se osvrnula na Elektru Elit:

 

 

 

- Electra Elit i njen partner Nenad je takođe bio karmički spoj, a ona je žena koja voli izazove, iz izazova i strasti se i udala i ovo je svakako bilo osuđeno na prekid braka i pre početka istog. Njoj stoje još 2 braka pa se nadam da će se to dogoditi iz ljubavi, a ne strasti i hira – objašnjava Ivka, a potom se za kraj dotakla braka Jovane Jeremić i njenog bivšeg partnera Voje Miloševića:

 

 

 

 

Jovana Jeremić potvrdila tvrdnje o razvodu

Nakon što su u javnosti procurile informacije da se voditeljka Jovana Jeremić i njen suprug Vojislav Milošević nakon četiri godine braka razvode, oglasila se i Jovana, te je tom prilikom  istakla da je istina da je istina da je njihov brak doživeo krah. 

 

- Jovana Jeremić je puno propatila u svom braku, ona je  mnogo volela svog partnera, voli ga i dalje, samo je ona tip koja ne da na sebe i neke stvari ne oprašta i puno se dala u tom odnosu, dok njen partner nije ni u pola. Ona je bila u braku i "vrat i glava", stub, oslonac. On nju nije znao da isprati nikako. Jovana je dobar čovek, dobra žena i majka, satkana od emocija i maj 2022. godine Jovani donosi novu ljubav, lepu, zdravu i iskrenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
vuuule

04.12.2021 14:02

Hajd za ove prve dve, ali za jeremićku reći da je propatila i da je dobar čovek, to može reći samo neko ko je dobio lovu.... Tek će narod videti ko je ona....

Odgovori 12 4