MARIJA ŠERIFOVIĆ IM RASTURILA BRAK? Otkriven razlog kraha ljubavi Saleta Tropika i Jovane Pajić: SMETALO MU JE DRUŽENJE SA NJOM!

Autor:

Zabava

03.12.2021

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Pajić i Sale Tropiko se razvode, a sada je otkriven i uzrok ovog kraha.

MARIJA ŠERIFOVIĆ IM RASTURILA BRAK? Otkriven razlog kraha ljubavi Saleta Tropika i Jovane Pajić: SMETALO MU JE DRUŽENJE SA NJOM!

Foto: ST/V. LUKIĆ/N. PANČIĆ

Vest da se Jovana Pajić i Sale Tropiko razvode, šokirala je celokupnu javnost. Iako se o njihovom razlazu spekulisalo mesecima unazad i čekao se trenutak njihovog zvaničnog saopštenja, ipak se javnost potajno nadala da se radi o netačnim navodima. Ipak, njih dvoje su oboje potvrdili da se zvanično razvode i da već neko vreme ne žive zajedno.

Republika

Foto: Instagram.com

Sale Tropiko i Jovana Pajić se razvode

Oni su u svojim saopštenjima naveli da su ostali u prijateljskim odnosima i da je ovo bila zajednička odluka, a kako Kurir prenosi, razlog njihovog razvoda je između ostalog i Marija Šerifović.

Republika

Foto: Promo foto

Marija Šerifović kriva za razvod braka Jovane Pajić i Saleta Tropika

Naime, kako izvor pomenutih medija navodi, Saletu smeta Jovanino i Marijino druženje, ali kako nije mogao da utiče na bliskost tog odnosa, odlučili su oboje da je najbolje da se razvedu. Takođe se navodi, da je upravo Jovana kriva što se Džejla Ramović nije pojavila na rođendanskoj proslavi Šerifovićeve.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lj

04.12.2021 16:31

E moja Jovana, pa zar zbog lezbejke da deca rastu bez oca