CRNI PETAK NA ESTRADI: TRI razvoda u JEDNOM danu!

Autor:

Zabava

03.12.2021

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je dan za razvod estradnih ličnosti, u jednom danu su čak tri braka pukla.

CRNI PETAK NA ESTRADI: TRI razvoda u JEDNOM danu!

Foto: Instagram.com/Republika.rs

Današnji dan će ostati upamćen na estradi kao Crni petak. Naime, danas se razvode ni manje ni više, nego tri estradna para!

Među prvima javnost je šokirala Elektra Elit koja je otkrila da se razvodi od modela i sportiste Nenada Vujanovića nakon samo dva meseca braka. 

 

 

- Da, istina je. Ne mogu da podnesem vezu na daljinu, jednostavno to nisam ja. Ne mogu da trpim scene, a ne želim ni da povredim Nenada. On je divan mladić, vredan, dobar, pun razumevanja. Prema meni je uvek bio maksimalno korektan, ljubav je bila velika. Jednostavno je sve ovo mnogo jače od mene, ja sam neko ko ne želi da se muči već da živi i uživa. Boljeg čoveka od njega nisam upoznala, zauvek ću ga voleti, ali od sad i kao prijatelja, jer on to stvarno i jeste - rekla je Elektra za Espreso.

 

 

Nedugo zatim oglasila se i voditeljka Jovana Jeremić, oko koje se mesecima spekuliše da li će se razvesti, a sada je svima jasno stavila do znanja da se i ona razvodi od supruga Vojislava Miloševića sa kojim ima ćerku Leu, a sa kojim je u braku četiri godine.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

 

Kako bismo stavili tačku na sve spekulacije, tračeve i dezinformacije, zajedno i u dogovoru smo doneli odluku da obavestimo javnost da smo, nakon četiri godine braka, odlučili da se razvedemo. Istina je da već neko vreme ne živimo zajedno, ali je isto tako i istina da smo nas dvoje u odličnim i prijateljskim odnosima i da nam je oboma na prvom mestu sreća naše ćerkice Lee. Kao i do sada, o svim važnim stvarima koje se tiču nje, dogovaraćemo se zajedno, ali ćemo svoje živote voditi odvojeno, jer smatramo da je tako najbolje za sve. Hvala unapred svima što poštujete našu privatnost, jer je to sada nešto što nam je veoma važno, kako bismo bez nepotrebnih komplikacija završili proceuduru razvoda braka, koja sama po sebi nije ni malo laka i prijatna. U budućnosti se nećemo oglašavati povodom ovog pitanja, hvala na razumevanju. - napisala je Jovana na svom Instagram profilu.

 

 

A najveći šok smo možda doživeli od jednog od najpoznatijih estradnih parova Sale Tropika i Jovane Pajić. Jovana i Sale su u braku bili 10 godina, a da im je brak bio na klimavim nogama već neko vreme, malo ko je znao.

Republika

Foto: Instagram.com

Sale Tropiko i Jovana Pajić

 

- Kao što je i Jovana rekla, tačno je i apsolutno nema mesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, uvlačenju dodatnih ljudi i izmišljenih događaja u sve ovo, jer je cela ova priča i odluka samo naša, kao što je bio i naš brak od samog početka. U skladu sa pomenutim, zbog mira i normalnog odrastanja naše dece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na ovu temu. Hvala na razumevanju - rekao je Sale za Republika.rs

 

VIDEO BONUS:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading