VERA MATOVIĆ IMA SPREMAN TESTAMENT! Važi za jednu od najbogatijih pevačica na estradi, a evo kako će raspodeliti svoje BOGATSTVO!

Autor:

Zabava

03.12.2021

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vera Matović tuguje za kolegama koje su je napustile prerano, a sada otkriva kome šta ostavlja nakon svoje smrti.

VERA MATOVIĆ IMA SPREMAN TESTAMENT! Važi za jednu od najbogatijih pevačica na estradi, a evo kako će raspodeliti svoje BOGATSTVO!

Foto: youtube.com/printscreen

Vera Matović je u žalosti pošto ju je napustilo dosta kolega sa estrade. U prethodne dve godine nas je napustilo dosta velikana sa muzičke scene, sa kojim je Vera sarađivala.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Vera Matović u emisiji

 

Samo pokojni se pojavljuju na televiziji. Imam strah, ali srećna sam i vakcinisana, i ako se dogodi da dobijem lakše ću preboleti - objašnjava pevačica, koja se požalila da je ostala u šoku nakon pitanja jednog novinara.

Republika

Foto: yotube.com/Grand Magazin Tv Grand

Vera Matović

Naime, novinar ju je upitao za testament, na šta je Vera žestoko obrusila da joj to nije potrebno jer se sve deli pola-pola.

Republika

Foto: pink.rs/printscreen

Vera Matović

Jedan novinar me je pitao da li sam napisala testament, ja se naježim i kažem: " Nemoj da me pitaš takve stvari". Ako ode suprug pre mene, ja ću, a ako odem ja pre njega on će. I deca su tu. Ja imam pesmu "Pola sinu, pola kćeri" ja sam otpevala tu pesmu da nema testament nekom drugom nego sve na pola - kaže ona za "Grand News".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading