JOVANA I DECA SE ISELILI IZ STANA! Novi detalji RAZVODA Saleta i pevačice - LJUBAV SE UGASILA!

Autor: Republika

Zabava

03.12.2021

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Pajić i Sale Tropiko stavili su tačku na svoj dugogodišnji brak, a njihov zajednički dom pevačica je napustila još pre mesec dana.

JOVANA I DECA SE ISELILI IZ STANA! Novi detalji RAZVODA Saleta i pevačice - LJUBAV SE UGASILA!

Foto: Instagram.com

Pevačica Jovana Pajić i pevač Aleksandar Cvetković, frontmen grupe "Tropiko bend", rešili su da stave tačku na svoj brak koji je trajao deset godina. 

Oboje su potvrdili za medije da je njihovom zajedničkom životu došao kraj i da im je brak poslednjih nekoliko godina bio na "klimavim nogama".

 

 

- Poslednjih dve, tri godine njih dvoje su se mnogo udaljili. Očigledno da se ljubav ugasila i da više nisu bili par kao što su to bili na početku zabavljanja i braka. Sve ređe su se u javnosti pojavljivali zajedno, što je pokazalo da se ljubav između njih dvoje ugasila. Seli su i zajedno se dogovorili da se raziđu. Pre nešto više od mesec dana Jovana se sa decom iselila iz stana, a Sale i ona su ostali u svakodnevnom kontaktu - objašnjava izvor "Blica" koji je upućen u čitavu priču.

Podsetimo, Sale se oglasio za portal Republika.rs i potvrdio Jovanine reči:

 

 

Kao što je i Jovana rekla, tačno je i apsolutno nema mesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, uvlačenju dodatnih ljudi i izmišljenih događaja u sve ovo, jer je cela ova priča i odluka samo naša, kao što je bio i naš brak od samog početka. U skladu sa pomenutim, zbog mira i normalnog odrastanja naše dece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na ovu temu. Hvala na razumevanju.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading