ELEKTRA ELIT OSTAVILA MUŽA: Pevačica progovorila o krahu ljubavi, evo zbog čega se RAZVODI!

Autor: Republika

Zabava

03.12.2021

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Elektra Elit otkrila zbog čega se razvodi nakon samo dva meseca braka.

ELEKTRA ELIT OSTAVILA MUŽA: Pevačica progovorila o krahu ljubavi, evo zbog čega se RAZVODI!

Foto: Igor Živković

Transrodna pevačica Elektra Elit privlači pažnju od momenta kad se pojavila na javnoj sceni, a pre dva meseca rekla je sudbonosno "da"  modelu i sportisti Nenadu Vujanoviću.

Međutim, njihova bajka nije dugo potrajala i par je rešio da se raziđe. Kako mediji saznaju njihov brak je na "klimavim nogama" jer Elektra dosta putuje, a ne može da održava vezu na daljinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Vu (@nenad_vu92)

 

Pevačica se obratila svojim fanovima i pratiocima na Instagramu i objasnila zbog čega dolazi do njenog i Nenadovog razlaza, međutim Elektra je nakon samo nekoliko časova obrisala objavu.

Mediji su kontaktirali pevačicu kako bi saznali da li je sve to istina.

 

 

- Da, istina je. Ne mogu da podnesem vezu na daljinu, jednostavno to nisam ja. Ne mogu da trpim scene, a ne želim ni da povredim Nenada. On je divan mladić, vredan, dobar, pun razumevanja. Prema meni je uvek bio maksimalno korektan, ljubav je bila velika. Jednostavno je sve ovo mnogo jače od mene, ja sam neko ko ne želi da se muči već da živi i uživa. Boljeg čoveka od njega nisam upoznala, zauvek ću ga voleti, ali od sad i kao prijatelja, jer on to stvarno i jeste - rekla je Elektra za Espreso, pa otkrila da li je možda došlo do prevare:

Ne, Nenad mene nije prevario, a ni ja njega. On zna šta je moj posao u Švajcarskoj. Kada me je oženio nije mu to smetalo, mada sam ja osetila par puta zbog njegove velike ljubavi da mu je krivo, ali je shvatio da je to samo posao koji ja volim. Prihvatio me je takvu kakva jesam, i ja sam njega, i zaista smo se voleli.

 

 

Pevačica je priznala da želi da ostane u odličnim odnosima sa bivšim suprugom:

Sa njim ću ostati u, nadam se, odličnim odnosima jer to to jedna duša od čoveka i nije ništa kriv. Nenad zaslužuje smao poštovanje i ljubav i želim mu svu sreću ovog sveta. Ja jednostavno nisam za brak. Trenutno me zanima samo posao, kako ovaj u Švajcarskoj, tako i pevanje. Ali ima i još jedna stvar, pišem knjigu koja će Srbiju baciti na kolena. Moj život na papiru, sve crno na belo bez ikakve cenzure. Od male bebe do velike Elektre Elit - rekla je za kraj popularna pevačica.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ju, naopako!

03.12.2021 16:12

Posao tamo koji VOLI...