ANA BEKUTA SE POVLAČI IZ JAVNOSTI: Nakon Mrkine smrti donela ŠOK ODLUKU!

Autor: Republika

Zabava

03.12.2021

11:27

Ana Bekuta se oglasila prvi put nakon sahrane njenog voljenog Mrke.

ANA BEKUTA SE POVLAČI IZ JAVNOSTI: Nakon Mrkine smrti donela ŠOK ODLUKU!

ST/D. KADIĆ

Pevačica Ana Bekuta se oglasila prvi put nakon sahrane njenog emotivnog partnera Milutina Mrkonjića sa kojim je bila skoro celu deceniju.

Njeno saopštenje za javnost, prenosimo u celosti:

instagram.com

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić 

- Poštovana srpska javnosti, dragi prijatelji i kolege, moja voljena publiko. Hvala vam na velikoj podršci koju ste mi pružili u najtežim danima mog života. Hvala za svaku poruku, poziv i izraz saučešća koji sam primila otkako nas je Milutin napustio. Zahvaljujem se posebno osoblju Instututa za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” prof. doktoru Milovanu Bojiću koji je bio na čelu tima, držao ih u "borbenom stroju" mesec dana i zaista dao sve od sebe u borbi za Milutinov život. Hvala i SPS-u na organizaciji sahrane i na velikoj podršci koju su nam pružili - poručuje Ana i dodaje:

- Odlučila sam da se povučem iz javnosti. Otkazujem sve nastupe koji su bili zakazani tokom decembra. Otkazujem sve intervjue, emisije i programe u kojima je trebalo da učestvujem i izvinjavam se organizatorima istih. O novogodišnjim nastupima u Trebinju i Banjaluci javnost će biti obaveštena naknadno. Medije još jednom molim da profesionalno rade svoj posao, ne izmišljaju priče i intrige koje se nisu desile te da poštuju moju privatnost u ovom teškom periodu. Najviše hvala vama, moja draga publiko. Vi ste, uz moju porodicu i prijatelje, moja najveća snaga - zaključuje pevačica u saopštenju za javnost.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading