ODVRATNO MI JE! Nakon što je optužio Tanju da je imala AFERU SA ŽENOM njen bivši muž se ne zaustavlja! Usledila lavina UVREDA!

Autor: Republika

Zabava

03.12.2021

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši muž Tanje Savić oglasio se nakon što ga je Narcisa, sa kojom tvrdi da je pevačica bila intimna, nazvala ljubomornim.

ODVRATNO MI JE! Nakon što je optužio Tanju da je imala AFERU SA ŽENOM njen bivši muž se ne zaustavlja! Usledila lavina UVREDA!

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay,E-Stock, D. Kadić

Pevačica Tanja Savić i njen još uvek zakoniti suprug Dušan Jovančević medijski ratuju već više od godinu dana, a Jovančević je iznosio razne uvrede na pevačicin račun.

Dušan je izjavio kako je Tanja pre braka sa njim imala aferu sa ženom, izvesnom Narcisom iz Beča. Ona ga je nazvala ljubomornim čovekom i optužila ga da širi laži.

 

 

Narcisa je za Kurir naglasila da se svojevremeno ljubila i mazila sa Tanjom, ali da nije bilo ništa više od toga. Ona tvrdi da Tanja, kao ni ona, ne vole isti pol ali da su obe želele da probaju poljubac sa ženom.

Jovančević tvrdi da je sve istina što je ispričao za njen i Tanjin odnos i njihovu navodnu l*zbo vezu, a sada se preko Kurira obratio Narcisi, za koju nema lepe reči.

 

 

- Nisam ljubomorna osoba. Ja ne znam kakav je to osećaj. Ako sam ti ličio na ljubomornu osobu kada si me upoznala, pogrešila si. Tad nisam dozvolio da se moja žena druži sa, izvini, dr*ljama kao što si ti - rekao je Dušan, pa nastavio:

- A Tanji svaka čast, njoj tek skidam kapu kad je mogla s tobom da se ljubi i mazi, kao što si rekla. Krpa našla zakrpu! Odvratna si. Iskreno, ja ti ni orah iz ruke ne bih uzeo. Čak bih tvoju sliku držao na bombonama kao upozorenje deci da ne diraju.

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja i Dušan

 

Podsetimo, Narcisa je izjavila da je bila u šoku kada je pročitala za šta je optužuje Tanjin muž.

- Ne mogu da verujem da je taj čovek toliko nisko pao da otkriva takve stvari o majci svoje dece i još pominje moje ime. Od tada je prošlo deset godina. Želim da kažem da to nije bila nikakva l*zbo afera, kao što je on rekao da smo bile gole u krevetu, već samo poljubac i maženje. Ne smatram da je to toliko loše kada se dve žene poljube. To je bilo pre nego što se udala. Došla sam prvi put na njen nastup i ona me je posmatrala celo veče. Smeškala se dok nisam sela pored nje. Upoznale smo se, zezale, smejale, sve je bilo normalno, bez nekog preteranog muvanja. Bile smo obe mlade i lude. Ja nisam imala nikada želju da imam nešto sa ženama, ali mislim da ona jeste, u smislu da proba, kao skoro svaka druga žena. Mislim da je želela samo da vidi kako je to ljubiti se sa ženom - rekla je ona i pomenula kako je upoznala Dušana:

 

 

- Veoma mi je ružno sa njegove strane, zapravo odvratno mi je. Jednom prilikom kada je ona gostovala u Beču, upoznala sam Dušana. Jako je ljubomoran. Jedva smo uspele da se pozdravimo. Spasla se od njega. Toliko od mene - zaključila je Narcisa Musić. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovana

04.12.2021 09:24

Ti si, čoveče, ozbiljno bolestan. Ne znam zašto još nisi u nekoj ozbiljnoj ustanovi na podužem posmatranju i lečenju? To je ozbiljan propust lekara jer si ti potencijalna opasnost po Tanjin život.

Narcisa

05.12.2021 00:42

Toliko si bolestan coveceeee😱🙈🙉 Da ti Bog na pomoci!! I ne spominji me vise a ni Tanju,sreca pa te se spasla...!!!!! Kaze ne bi orah uzeo iz moje ruke a onda opet kaze;nasla krpa zakrpu 😂🤣🙈🤷🏻‍♀️