NISMO ŽELELI DA DOĐE U JAVNOST, BIO JE SAMO ZA NAS: Baka Prase i Anja Bla progovorili o EKSPLICITNOM SNIMKU!

Autor: Republika

Zabava

02.12.2021

19:32

Jutjuber Bogdan Ilić i njegova devojka Anja Blagojević našli su se u centru sknadala kada je na pornografskim sajtovima izašao snimak eksplicitnog s*ksa pod nazivom "Baka Prase i Anja Bla". Oni su sada progovorili na ovu temu.

NISMO ŽELELI DA DOĐE U JAVNOST, BIO JE SAMO ZA NAS: Baka Prase i Anja Bla progovorili o EKSPLICITNOM SNIMKU!

youtobe/bakaprase

Baka je nedavno za medije demantovao da je reč o njihovom intimnom videu, a sada je i na svom Jutjub kanalu sa Anjom komentarisao ceo slučaj.

- Izašao je, ljudi, jedan video koji nismo želeli da dođe u javnost, bio je samo za nas, privatan - započeo je Ilić, a potom se nasmejao i istakao da se šali.

youtobe/bakaprase

Bara Prase i Anja Bla

Nakon prve fore, Baka je još jednom demantovao da je reč o njihovom snimku, ističući da je njegova devojka "zgodnija i ima drugačiji ten i kosu", kao i da je on "obdareniji, zgodniji i maljaviji" od muškarca na snimku.

- Izašao je video "Baka Prase i Anja Bla žestok s*ks", ljudi, ja se jesam malo ugojio, moram da priznam, ali i dalje sam jak - rekao je on.

- I dlakav, za razliku od ovog... - dodala je Anja.

youtobe/bakaprase

Bara Prase i Anja Bla

- Prva stvar kad pogledate ovaj video - ja imam duplo veći od ovog ovde, a Anja je duplo zgodnija od ove devojke. Vidi se da ova nema istreniranu guzu, stvarno Anja je cunami - pričao je Baka.

- Vidi kosu, kosa je glavna stvar. Nikad mi kosa nije bila ovako gusta, pogledaj koliko je njena lepa i zdrava, kod mene tri dlake - objasnila je Anja.

- Ti imaš i tamniji ten od ove ribe. Lik izdepiliran, stomačina i po, ja to nemam. Mi nemamo ni ovakav krevet. Ono što pokazuje da nisam ja - lik nema Rolex - istakao je Ilić, a Anja je dodala i da ona nema mladeže na leđima.

Komentari (0)

Loading