ESTRADA TEŠI UPLAKANU BEKUTU: Mina Kostić ZANEMELA od šoka, a evo ko je još od KOLEGA došao da joj pruži podršku! (VIDEO)

Autor: Republika

Zabava

02.12.2021

14:42

Na beogradskom Novom groblju održava se sahrana političara Milutina Mrkonjića, dugogodišnjeg emotivnog partnera pevačice Ane Bekute.

ESTRADA TEŠI UPLAKANU BEKUTU: Mina Kostić ZANEMELA od šoka, a evo ko je još od KOLEGA došao da joj pruži podršku! (VIDEO)

ST/P. Divac

Ana Bekuta

 

Pevačica Ana Bekuta, dugogodišnja emotivna partnerka političara Milutina Mrkonjića, stigla je na Novo groblje u pratnji porodice, gde će ga danas ispratiti na večni počinak, a za njom pristigle su i mnoge druge ličnosti sa estradnog neba, ne bi li ispratili njenog voljenog Mrku na večni počinak.

Na sahranu su stigli među poznatim imenima i harmonikaš Mirko Kodić koji je izjavio Bekuti saučešće, takođe i Aco Sofronijević, Mina Kostić, a onda ubrzo potom i je Jelena Tipšin. Osim njih, došle su i brojne druge ličnosti sa estradnog vrha.

Milutin Mrkonjić biće sahranjen u Aleji zasljužnih građana, a predhodno mu je u Skupštini Srbije, održana komemoracija. Podsetimo, političar i dugogodišnji partner Ane Bekute, preminuo je 27. novembra u 79. godini, nakon duge bolesti.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading