ESTRADA TEŠI UPLAKANU BEKUTU: Mina Kostić ZANEMELA od šoka, a evo ko je još od KOLEGA došao da joj pruži podršku! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.12.2021

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na beogradskom Novom groblju održava se sahrana političara Milutina Mrkonjića, dugogodišnjeg emotivnog partnera pevačice Ane Bekute.

ESTRADA TEŠI UPLAKANU BEKUTU: Mina Kostić ZANEMELA od šoka, a evo ko je još od KOLEGA došao da joj pruži podršku! (VIDEO)

Foto: ST/P. Divac

Ana Bekuta

 

Pevačica Ana Bekuta, dugogodišnja emotivna partnerka političara Milutina Mrkonjića, stigla je na Novo groblje u pratnji porodice, gde će ga danas ispratiti na večni počinak, a za njom pristigle su i mnoge druge ličnosti sa estradnog neba, ne bi li ispratili njenog voljenog Mrku na večni počinak.

Na sahranu su stigli među poznatim imenima i harmonikaš Mirko Kodić koji je izjavio Bekuti saučešće, takođe i Aco Sofronijević, Mina Kostić, a onda ubrzo potom i je Jelena Tipšin. Osim njih, došle su i brojne druge ličnosti sa estradnog vrha.

Milutin Mrkonjić biće sahranjen u Aleji zasljužnih građana, a predhodno mu je u Skupštini Srbije, održana komemoracija. Podsetimo, političar i dugogodišnji partner Ane Bekute, preminuo je 27. novembra u 79. godini, nakon duge bolesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading