DRAMA SE NASTAVLJA: Tanja Savić predala PAPIRE ZA RAZVOD, Dušan KIPTI od besa i PRETI iz Australije!?

Autor:

Zabava

02.12.2021

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić i njen još uvek zakoniti suprug Dušan Jovančević žestoko ratuju već neki izvesni period, a sada se šuška u medijima da je pevačica odliučila da totalno raskrsti sa njim, te je podnela zahtev za razvod braka.

DRAMA SE NASTAVLJA: Tanja Savić predala PAPIRE ZA RAZVOD, Dušan KIPTI od besa i PRETI iz Australije!?

Foto: ST/D. Kadić, A. Nalbantjan,Tanjug/S. Aćimović

Pevačica Tanja Savić i njen još uvek zakoniti suprug Dušan Jovančević žestoko ratuju duže od godinu dana, a sada je, kako se priča, zvanično podnela papire za razvod braka. Kako se navodi, upravo je to razlog zbog kojeg je Dušan besan, te je na svakih nekoliko dana blati u domaćim medijima.

Foto: TV Pink/printscreen

Tanja Savić podnosi zahtev za raskid braka

- Iako Tanja ćuti, sve je to pogađa. Zbog dece ne želi da se oglašava, jer na jedan njen odgovor, on će da saspe novu kofu g**ana i tako u nedogled. Njeni sinovi uveliko koriste tablete, telefone, sve informacije su im dostupne ma koliko ona pokušavala da ne saznaju šta tata priča o mami. Sad je krenuo u kampanju protiv Tanje jer je saznao da preko suda traži razvod braka. U Australiji u taj proces može da se krene tek kada se ispuni “brdo” nekih uslova, a jedan od njih je i da minimum godinu dana supružnici ne žive zajedno. Tanja je Dušana napustila pre godinu i po, pa je i to ispunila. On je bio ubeđen da će moći da je vrati i da nastave zajedno, međutim ovo ga je baš šokiralo. Sad vidi da je zaista svemu došao kraj, pa je iz nemoći i besa pljuje u javnosti. Ne znam kako ne misli bar malo na svoju decu nego mu je lična osveta ispred svega - ispričao je izvor za Star, koji dodaje da se Dušanu nije dopalo ni to što je Tanja decu upisala u državnu školu u Smederevu.

- Oni su na njegov zahtev morali da idu u internacionalnu, da bi kad porodično pređu u Australiju deca mogla po istom programu da nastave školovanje. Međutim, sad kad je izvesno da su sinovi pod Tanjinim starateljstvom, ona ih je upisala u običnu školu koju pohađaju i sva druga deca. Dušan šizi zbog toga, ali ne može ništa tu da promeni. Jedini ventil mu je da vređa Tanju, što svaki dan radi - zaključio je izvor, kako prenosi Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading