VIĐATE LI MOJU MAJKU ŠTO NA NEBU ŽIVI: Uz OVU tužnu pesmu Mrka će biti ispraćen na VEČNI počinak!

Autor:

Zabava

02.12.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Političar Milutin Mrkonjić, koji je preminuo u 79. godini, a on će biti sahranjen uz pesmu Bekija Bekića "Čubura", dok će harmonikaš Aleksandar Sofronijević svirati harmoniku tokom povorke.

VIĐATE LI MOJU MAJKU ŠTO NA NEBU ŽIVI: Uz OVU tužnu pesmu Mrka će biti ispraćen na VEČNI počinak!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Političar Milutin Mrkonjić, koji je preminuo u 79. godini, u subotu 27. novembra biće sahranjen na Novom groblju u Aleji zaslužnih grašana.

Ivica Dačić, koji je održao govor na komemoraciji, rekao je kako će Mrka biti sahranjen uz pesmu Bekija Bekića "Čubura", dok će harmonikaš Aleksandar Sofronijević svirati harmoniku tokom povorke omiljene Mrkine pesme..

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Komemoracija Milutina Mrkonjića

Inače, ovu numeru mu je pevač pevao uživo u emisiji kod Jelene Bačić Alimpić. I kad ju je čuo, Mrkonjić je zaplakao jer ga seća na majku koja je preminula i Čuburu na kojoj je odrastao.

Podsetimo, u Skupštini Srbije, gde je održana komemoracija. okupili su se njegovi saradnici, prijatelji i porodica kako bi Mrki odali poslednju počast.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading