ŠIJAN HITNO TRAŽI POMOĆ: Rešio da zaštiti svoju suprugu Bojanu, pa se obratio putem društvenih mreža! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

02.12.2021

12:40

Mirko je putem društvenih mreža zatražio pomoć, on je naime, objavio da traži kućnu pomoćnicu i da mu se javi onaj ko ima nekog da preporuči.

ŠIJAN HITNO TRAŽI POMOĆ: Rešio da zaštiti svoju suprugu Bojanu, pa se obratio putem društvenih mreža! (FOTO)

e-stock, ST/D. KADIĆ

Mirko Šijan je putem društvene mreže Instagram zatražio pomoć od svojih pratilaca. Naime, Mirko je objavio da traži kućnu pomoćnicu i da mu se javi onaj ko ima nekog da preporuči.

- Molim vas ukoliko poznajete nekog da čisti po kućama, a da je okolina Surčina ili Surčin pošaljite nam broj. Hvala unapred - napisao je Šijan, a ovom prilikom nije otkrio da li pomoć treba njemu i Bojani ili nekom drugom.

Podsetimo, Bojana i Mirko su krajem novembra krstili sina Zorana, a kako je baba Goca rekla, iznenada su odlučili da obave ovaj važan događaj i nisu marili za novac.

printscreen

Mirko Šijan društvene mreže

- Mi smo to samo odjednom odlučili, pošto je baka izrazila želju. Bio je njen rođendan. Jedan unuk je rođen na dedin rođendan, pa neka se ovaj krsti na moj, tako je rekla. I što da ne. Bilo je super. O novcu nismo ni razmišljali. Bojana i Mirko su sve sami spremili, kao i prija i prijatelj, a poklon je, bogami, bio lep. Sve što normalno ide za krštenje, bilo je, ali njemu baka svaki dan daje i kupuje. I tek ću - rekla je baba Goca.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading