ANA I NADA U PRVOM REDU, A OVAJ DETALJ OTKRIVA U KAKVOM SU ODNOSU: Bekuta stigla sa sinom i unucima na komemoraciju posvećenu Mrki!

Autor:

Zabava

02.12.2021

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Milutina Mrkonjića, Nada, stigla je među prvima na komemoraciju, a Ana Bekuta je tek sada došla u pratnji porodice.

ANA I NADA U PRVOM REDU, A OVAJ DETALJ OTKRIVA U KAKVOM SU ODNOSU: Bekuta stigla sa sinom i unucima na komemoraciju posvećenu Mrki!

Foto: ST/P. DIVAC

Ana Bekuta stigla je na komemorativni skup posvećen Milutinu Mrkonjiću (79), počasnom članu SPS i narodnom poslaniku koji je preminuo u subotu na Kardio-vaskularnoj klinici na Dedinju.

Foto: ST/P. DIVAC

Sestra Milutina Mrkonjića

Sestra Milutina Mrkonjića, Nada, stigla je među prvima na komemoraciju, a Ana Bekuta je tek sada došla u pratnji porodice.

Foto: ST/P. DIVAC

Ana Bekuta u prvom redu

Bekuta je došla sa sinom Igorom i unucima Sonjom i Brankom, a sela je u prvi red nedaleko od Daše, Mrkonjićeve zakonite supruge, ali ipak činjenica je da je Daša sela druge strane tako da se pevačica i Mrkonjićeva zakonita supruga nisu srele oči u oči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
miki delija

02.12.2021 11:13

da sam na mestu rade prolic zvane bekuta pokrio bih se usima po glavi , alo kako je nije sramota za sve boli koje je ovoj zeni njegovoj nanela ali sta ces to su te postene dame sa estrade ustvari najvece k,,,,,,,e zalosno je i jadno pitao bih je samo jedno dali je imala imalo mozga kada se coveku umesala u brak a zna se sto je isla sa njime lova bato da se ne lazemo jer somovi se oduvek love na parce smrdljivog mesa tuga sta reci

Odgovori 62 37
Zdenka Ćirić

02.12.2021 16:30

@miki delija - Vidite, Miki delijo, da sam na Vašem mestu duboko bih se postidela jer ste Vašim komentarom uvredili žene, majke, kćeri jer to parče "smrdljivog" mesa imala i i Vaša majka ili ste vi možda nikli ko pečurka posle kiše. Gospodin Mrkonjić se i za vreme desetogodišnje ljubavi sa Anom brinuo o svojoj zakonitoj supruzi i nikada ne osuđujte nekog ko je imao pravo na ljubav koju je Mrka imao sa Anom koja nije želela da sklopi brak s njim iako ju je voleo više od života. Sram Vas bilo jer ste očigledno debelo isfrustrirani i neostvareni. Po Vama čovek od sedamdeset godina nema prava na ljubav već treba da se preda starosti i čeka popa. Usput poradite malo na pismenosti koja Vam očito nije jača strana.

Odgovori 27 11
Sonia

03.12.2021 09:27

@Zdenka Ćirić - Svaka Vam čast na komentaru! Ljudi su toliko zajedljivi i zli, a sigurna sam da svako, ko zaista želi da vidi, može da prepozna pravu ljubav izmedju Ane i Mrke.

jefto

02.12.2021 22:47

Eto pevaljka dobi vise mediskog prostora od zakonite a uz to i obrazovane zene,Sve se svelo na kic Zadruge a i sam pokojnik je ucestvovao u tom rijaliti programu.Kompletan Establišment Srbije je za Zadruge i Velikog brata