OTIŠAO SI IZ ŽIVOTA NAGLO, NEMA TE: Supruga Daša se POTRESNIM rečima oprostila od Mrke! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.12.2021

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mrkonjić Daša oprostila se potresnim rečima od svog supruga Milutina Mrkonjića.

OTIŠAO SI IZ ŽIVOTA NAGLO, NEMA TE: Supruga Daša se POTRESNIM rečima oprostila od Mrke! (FOTO)

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Komemoracija počasnom predsedniku SPS i narodnom poslaniku Milutinu Mrkonjiću, koji je preminuo 27. novembra održava se danas u centralnom holu Doma Narodne skupštine.

Među prvima je stigla njegova sestra Nada, koja nije mogla da sakrije tugu na licu za svojim preminulim bratom. 

Republika

Foto: ST/P. Divac

Sestra Milutina Mrkonjića Nada

 

U prvim redovima se našla supruga  Dragana Daša Mrkonjić, zavijena u crnom, sa ostatkom porodice koji su joj pružali sve vreme podršku. Daša je dala čitulju za pokojnog supruga, a dirljivim rečima rasplakala je mnoge

Republika

Foto: Printscreen

Milutin Mrkonjić Mrka čitulja

 

- Otišao si iz života naglo, ali si ostao u mojim mislima, sećanjima, zauvek. Nema te onda, kad je čovek tvog iskustva, znanja, ličnog integriteta dragocen. Tvoja ogromna energija, čovekoljublje, spremnost da uvek drugima pomogneš, nesebičnost, su večni spomenik tebi i tvojoj dobroti! - reči su kojima se Daša oprostila od supruga Milutina - Mrke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Baubau

02.12.2021 11:42

Čovek dočekao duboku starost, ništa posebno nije ni uradio za ovu napaćenu državu. I otkud sad supruga, koliko ih ima? Dobar primer, nema šta.

Odgovori 47 18
kiki

03.12.2021 13:07

Blago Mrki, ziveo je kao momak iako je bio ozenjen. Redak slucaj u srpskom narodu da ga na onaj svet svet ispracaju dve supruge, vencana i nevencana. Taj zna zasto se rodio. Neka mu je laka crna zemlja. Nisam nikad volela komuniste ali nije hriscanski da odu bez opela i blagoslova.