ANIN UNUK JOJ PRUŽA NAJVEĆU PODRŠKU: Nakon Milutinove smrti, PORODICA folk pevačica se ne ODVAJA od nje!

Autor:

Zabava

02.12.2021

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je Milutin Mrkonjić zbog zdravstvenih tegoba sa srcem završio u bolnici, naslednik Bekutinog sina Igora je napustio porodični dom i prešao u njen, kako prenose mediji.

ANIN UNUK JOJ PRUŽA NAJVEĆU PODRŠKU: Nakon Milutinove smrti, PORODICA folk pevačica se ne ODVAJA od nje!

Foto: ST/D. KADIĆ

Da je porodica stub i oslonac, te da je u teškim životnim situacijama jedina uteha, dokazali su unuci Ane Bekute, koji su svojoj babi prvi pritekli u pomoć i pružili podršku, ljubav i razumevanje nakon smrti njenog dugogodišnjeg emotivnog partnera Milutina Mrkonjića.

Naime, kako se saznaje, Sonja i Branko, deca Aninog sina Igora, od svoje babe se ne odvajaju ni na tren, a unuk je čak preduzeo i radikalne promene u svom životu i preselio se kod pevačice.

Foto: instagram.com

Ani Bekuti najveću podršku pružaju unuci

Branko je veoma vezan za babu, ali je isto tako bio vezan i za Mrku koji ga je zvao svojim unukom i oslovljavao ga sa Bane. Budući da je on najviše vremena i pre provodio s Anom i njenim partnerom, logično je bilo da će njega Mrkina smrt najviše i pogoditi - ispričao je izvor za Alo!, odluka da se preseli kod pevačice nije bila njena želja niti zahtev, već je sam osetio potrebu da joj se nađe i ne ostavlja je samu.

Kada je Mrka završio u bolnici, a posebno od kada mu se stanje pogoršalo, Branko je spakovao svoje kofere i prešao u stan u kojem su donedavno živeli pevačica i političar - istakao je izvor za Alo!, i dodao:

To nije učinio samo da bi je tešio u teškim momentima kroz koje je prolazila i kroz koje i dalje prolazi, već da bi mogao lakše da obavlja privatne i poslovne Anine obaveze, ali i da je vozi u bolnicu, na groblje... - ispričao je izvor za Alo!.

Foto: youtube.com/printscreen/republika

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Jedina Mrkina želja i molba Aninim unucima pred smrt bila je da babu ne ostavljaju samu i da na nju paze do kraja njenog života. Svakako bi to učinili i bez amaneta koji im je ostavio, ali je s obećanjem koji su mu dali njihova odgovornost još veća.

Milutin je kupio automobile i Sonji i Branku da bi u svakom trenutku jedno od njih dvoje mogli negde da je odvezu, dovezu... i da joj se nađu. Ali ne samo to, bitnije mu je bilo da nikud ne ide sama i da u svakom trenutku, kada njega više ne bude, zna da ona nije sama i da je pored nje neko njen. U njene unuke je imao najviše poverenja jer je znao da su oni ujedno i dvoje ljudi koji je, pored sina Igora, najviše vole - završio je izvor.

Prema saznanjima, Branko živi sa svojom babom oko mesec dana, a da li će se kasnije, kada ona dođe sebi od bola kroz koji trenutno prolazi, vratiti u porodični dom u Zemunu ili neće, ostaje da vidimo, kako ističe Alo!.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading