DEA POSLE SAOBRAĆAJKE DOGURALA DO 83 KG: Voditeljka je smršala neverovatnih 30 kilograma, izbacila je samo JEDNU stvar!

Autor: Republika

Zabava

01.12.2021

16:30

Dea Đurđević kaže da je uspela da smrša 30 kilograma otkako je izbacila večeru, a mnogi su se složili da sada izgleda bolje nego ikad.

DEA POSLE SAOBRAĆAJKE DOGURALA DO 83 KG: Voditeljka je smršala neverovatnih 30 kilograma, izbacila je samo JEDNU stvar!

youtube.com/ Emisija Premijera/ printscreen/TVPink/

Dea Đurđević kaže da je uspela da smrša 30 kilograma otkako je izbacila večeru. Voditeljka posle stravične nesreće koju je imala 2019. godine, naglo se ugojila, pa su joj lekari sastavili dijetu zahvaljujući kojoj se istopila i sada izgleda bolje nego ikad pre!

- Merila sam se sve dok nisam izgubila 30 kilograma, a onda sam prestala! Ne znam da li sam posle toga još smršala ili nabacila neki kilogram, važno mi je samo da ponovo mogu da zakopčam farmerke. Sada konačno opet nosim smol veličinu i zadovoljna sam - kaže Dea i objašnjava na koji način održava liniju, kako prenosi Informer.

youtube.com/ Emisija Premijera/ printscreen/TVPink/

Dea Đurđević otvorila dušu

Trudim se da unosim ograničenu količinu hrane i da ne jedem masno. Veoma je teško da čovek sam sebe kontroliše, ali mi to uglavnom uspeva! Takođe, već neko vreme ne večeram, a ako mi se desi da ipak pojedem nešto uveče, biram da to bude salata - dodaje Dea, kako prenosi Informer.

Voditeljka je smršala zahvaljujući dijeti koju su joj sastavili lekari.

Trojica doktora napravila su mi specijalni jelovnik, koga sam se pridržavala godinu i po dana. Posle saobraćajke sam se naglo ugojila, a kada sam počela a zdravo da se hranim, krenuli su i kilogrami da se tope i ja sam se osećala sve bolje - priča sagovornica i otkriva kako je izgledao njen režim ishrane.

- Za doručak sam uzimala dvopek, sir ili jaja i sezonsku salatu. Ručak mi se sastojao od kuvanog jela i ribe, a večerala sam grilovano meso. Za užinu sam obično jela jabuku. Sada sam proširila meni, pa unosim i neke druge namirnice, samo se trudim da ne preteram - dodaje Dea, a prenosi Informer.

Dea priznaje da joj je u početku bilo teško da se hrani po specijalnom režimu i da je stalno bila gladna.

ST/Petar Divac

Dea Đurđević smršala uz pomoć ovoga

Gubljenje kilograma je u početku išlo sporo, ali kad sam ušla u štos, sve je krenulo kako treba. U prvim nedeljama dijete stalno sam bila gladna, ali sam se posle navikla - kaže voditeljka, koja je uz dijetu sebi uvela i fizičku aktivnost.

Treniram četiri puta nedeljno. Radim čučnjeve, trbušnjake, brzo hodam... To mi pomaže da se izgubljeni kilogrami ne vrate - ističe ona.

Doručak: Ovsena kaša 

Ručak: Meso i salata

Večera: Bez večere

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading