OSTAVILA JE DEČKA ZBOG NJEGA: Mili otkrio kako je upoznao ženu Ninu i kojim potezom je OSVOJIO!

Autor:

Zabava

01.12.2021

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompozitor Aleksandar Milić Mili otkriva kako je upoznao svoju sadašnju ženu, ali i šta joj je tražio kada su se upoznali.

OSTAVILA JE DEČKA ZBOG NJEGA: Mili otkrio kako je upoznao ženu Ninu i kojim potezom je OSVOJIO!

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandar Milić Mili uživa sa ženom Ninom sa kojom ima ćerku i sina, a sada je rešio da otkrije na koji način ju je upoznao.

Republika

Foto: printscreen/TV Prva

Aleksandar Milić Mili

 

- Tad sam živeo u Užičkoj, u velikoj vili od 3.000 kvadrata, koja je bila rezidencija kineskog ambasadora. Tamo sam napravio studio i prostor za život, moja spavaća soba je imala 250 kvadrata, samo kamin je imao šest metara. Imao sam i svoj park, obezbeđenje, neki francuski novinari su se šokirali, pitali su ko ovako može da živi od muzike u Srbiji. Meni je tu vilu dao jedan drug na korišćenje, jer sam mu ja pomogao nešto finansijski. U to vreme se družio sa grupom devojaka, njih 10-12 koje su svraćale da slušaju muziku, gledaju filmove, igraju igrice. - započinje priču Mili za Kurir.rs pa dodaje da iz velikog imanja nije izlazio:

- Ja iz te vile skoro da nisam ni izlazio, i dan-danas odem samo tri-četiri puta godišnje do grada - kaže Mili.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

 

Kompozitor tvrdi da su devojke koje su bile u njegovom društvu prenosile sve Nini, koja je tada živela u Italiji gde je i studirala. U međuvremenu, igrom sudbine pevač se seli iz vile u mali studio od čitavih 15 kvadrata na Dorćolu.

- Tako su oni njoj pričali o meni kao o caru koji živi u vili na Dedinju, a ja u trenutku kad ću je upoznati boravim u raspalom studiju. - žali se Mili i dodaje da kada ju je video odmah je znao da će je oženiti.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

 

Od momenta kada sam je video, znao sam da će mi biti žena jednog dana. Ona se već sutradan vraćala za Italiju na studije. Ovim drugaricama sam odmah rekao: "Dan kada Nina sleti, ja moram da znam." Šest meseci kasnije, ona se vraća za Novu godinu i doček 2004. provodimo zajedno. Rekao sam joj da sutra idemo na večeru i nakon toga smo otišli u jedan kafić gde sam voleo da idem. Tamo sam je pitao da li ima dečka, rekla je da ima. Odmah sam joj rekao: "Vidi, plan je ovakav: sutra ujutro ti njega nazovi i reci mu da od vas nema ništa, da nije to - to. Mi se čujemo oko podne, ja dolazim po tebe i ti i ja se više ne razdvajamo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

 

Miliju nije bio problem da ostavi sve zbog nje, a isto tako mu nije bio problem da joj kaže da javi dečku da raskida kako bi bila sa njim.

- Njoj je to bilo smešno, ali tako je i bilo, to je bilo naše drugo viđenje u životu. Od tada do sada imamo najsavršeniji mogući brak, da sam ga crtao ne bi bio takav. Lepšu i pametniju osobu od nje nisam mogao da sretnem. Ona se opet vratila u Italiju na šest meseci, a ja sam živeo u Monaku tri meseca godišnje, gde smo otišli zajedno autom, čim se vratila iz Italije. Tamo smo se i verili, a nakon godinu dana smo napravili i veliku svadbu. Ćerka Mia je došla na svet 2006. godine, a nakon godinu i po dana i sin Markus, koji su od tada centar našeg univerzuma.

 

VIDEO BONUS:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading