PROCURILA FOTKA TOMOVIĆA IZ TERETANE: Vladimira sada ne biste prepoznali, izgleda potpuno drugačije! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

01.12.2021

11:29

Vladimir Tomović pokazao je kako izgleda nakon što se doveo u tiptop formu.

PROCURILA FOTKA TOMOVIĆA IZ TERETANE: Vladimira sada ne biste prepoznali, izgleda potpuno drugačije! (FOTO)

Instagram/vladelije

 

Bivši zadrugar i jedan od rijaliti kazanova Vladimir Tomović objavio je fotografiju na Instagram profilu zbog koje je nastao opšti haos na društvenoj mreži. Naime, Tomović je oduvek bio miljenik ženske populacije, stavovi, izgled i šarm je sve ono što on poseduje, a što svaka devojka želi za sebe. 

 

 

Nakon izlaska iz rijalitija ,,Zadruga", Tomović se potpuno povukao sa javne scene i posvetio se privatnom biznisu, koji mu po svemu sudeći ide odlično. Dosta se šuškalo da je Vladimir uplovio u ljubavnu romansu sa bivšom ženom Nenada Aleksića Ša, Ivanom Aleksić, pa su u jednom trenutku to i priznali fotografijom na storiju. 

Printscreen Instagram/Vladimir Tomović

Vladimir Tomović i Ivana Aleksić

Međutim, nakon ove fotografije ni Ivana, ni Tomović se nisu oglašavali po pitanju njihove romanse, ali ono što je ovaj kršni Crnogorac sada uradio, zaludelo je devojke. Tomović je uvek držao do svog fizičkog izgleda, visina i mišići su ono što su devojke uglavnom prvo zapažavale na njemu, a sada je odlučio da se vrati u tiptop formu, pa je objavio fotku iz teretane. 

Na fotografiji Vladimir je ispozirao, a tom prilikom, nakon treninga, svi mišići su mu bili izraženi, pa je otkrio i koliko ima trenutno kilograma. 

- 117. 5 kg žive vage - napisao je Vladimir. 

instagram.com

Vladimir Tomović Instagram

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Montenegro

01.12.2021 13:35

Hahahahahah, a viđi mu krst. Sigurno se kune, Ostroga mi!