GOCA BOŽINOVSKA OTKRILA DETALJE KRŠTENJA MALOG ZORANA! Pevačica priznala da se za poklon otvorila: O NOVCU NISMO RAZMIŠLJALI! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.11.2021

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Šijan krstio je sina Zorana, a Goca Božinovska otkrila je detalje slavlja.

GOCA BOŽINOVSKA OTKRILA DETALJE KRŠTENJA MALOG ZORANA! Pevačica priznala da se za poklon otvorila: O NOVCU NISMO RAZMIŠLJALI! (FOTO)

Foto: ST/V. Lukić/printscreen/instagram.com/bojana_rodic

Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan i njegova supruga Bojana Rodić, krstili su sina Zorana Šijana, a snimci i fotografije sa veselja su preplavile društvene mreže, a Goca Božinovska otkrila je detalje sklavlja.

- Mi smo to samo odjednom odlučili, pošto je baka izrazila želju. Bio je njen rođendan. Jedan unuk je rođen na dedin rođendan, pa neka se ovaj krsti na moj, tako je rekla. I što da ne. Bilo je super. O novcu nismo ni razmišljali. Bojana i Mirko su sve sami spremili, kao i prija i prijatelj, a poklon je, bogami, bio lep. Sve što normalno ide za krštenje, bilo je, ali njemu baka svaki dan daje i kupuje. I tek ću - počela je Goca i dodala da su Mirko i Bojana imali želju da proslava bude intimna.

Republika

Foto: Instagram.com

Mirko Šijan i Bojana Rodić krstili sina

- Nismo zvali nikoga, bila je samo moja Zlata. To je bilo porodično okupljanje, a Zlatu smatram članom porodice. Sve kolege s kojima se družim su mi čestitale. Jer, mi ćemo praviti veliku proslavu prvog rođendana. Sad smo hteli samo da ga krstimo, da dete bude kršteno. Kako smo hteli, tako smo i odradili. Bilo je prelepo. Njih dvoje su savršeni, kao da im je ovo peto dete, a ne prvo. Mirko nije imao tremu, ni za šta i nema, takav je rođen!

Republika

Foto: printscreen/instragram.com/miccko

Zlata Petrović zapevala na krštenju Zorana Šijana

Pevačica je otkrila i kako je mali Zoran podneo njegov najvažniji dan.

- Ma, on je bio šou! Gukao je za popom tako da smo se svi smejali. Bio je u odelu, s leptir mašnom. Ispod mu jesmo obukli toplije i sve to, ali hladno je u crkvi i mislila sam da će možda da počne da plače, ali on se nije čuo! Kad smo ušli u restoran, on je bio u kolicima i odmah je zaspao. Posle ga je baka odnela. Obavio je svoje i otišao na spavanje! On je toliko miran da ja ne mogu da verujem. Mirka u životu nisam mogla da smirim, a on (Zoran), ništa. Date mu flašicu, pojede, igra se... Igračke vuče, čupa, počeo je sada i da prepoznaje stvari, boje, smeje se... Hvala Bogu, da kucnem u drvo - zaključila je Goca, prenosi Mondo.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zora

02.12.2021 08:40

A iz kog budjaka vi vadite taj novac kad niko neradi?