ZAVIRITE U RAJ HELENE TOPALOVIĆ: Luksuzna vila u Ritopeku košta pravo BOGASTVO, a od ovih detalja PADAJU VILICE! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.11.2021

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Helena Topalović uživa u raju sa svojim izabranikom, te često počasti svoje mnogobrojne pratioce sa nekom fotkom iz vile, a od kadrova sa velelpnog imanja svima zastaje dah.

ZAVIRITE U RAJ HELENE TOPALOVIĆ: Luksuzna vila u Ritopeku košta pravo BOGASTVO, a od ovih detalja PADAJU VILICE! (FOTO)

Foto: printscreen

Helena Topalović

Helena Topalović (24), ćerka folk pevača MIlana Topalovića Topalka, uživa u ljubavi s deset godina starijim mužem D. Aleksićem, a proteklu noć proveli su u Ritopeku, u luksuznoj kućici koja se iznajmljuje. Njih dvoje, inače, žive u Beogradu, a zarad mira nisu otišli daleko, već do pomenutog naselja u Grockoj, gde su sebi dali oduška.

Luskuzna kućica se iznajmljuje po "sitnica" ceni - za oko 200 evra za noć, za dve osobe, podaci su sa zvaničnog sajta za iznajmljivanje nekretnina, a poseduje baš sve što im je potrebno.

Helena je zabeležila i đakuzi na terasi ove kućice, dok je spavaća soba čist užitak. Helena je zabeležila i džakuzi na terasi ove kućice, dok je spavaća soba čist užitak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading