ŠOK DOKAZ DA JE DUŠAN UNAJMIO LJUDE DA UHODE TANJU: Procurio snimak iz Smedereva, evo šta radi pevačica ispred kuće! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.11.2021

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić nije ni znala da je neko na samo nekoliko metara od nje snima.

ŠOK DOKAZ DA JE DUŠAN UNAJMIO LJUDE DA UHODE TANJU: Procurio snimak iz Smedereva, evo šta radi pevačica ispred kuće! (VIDEO)

Foto: e-stock, Tik Tok

 

 

Suprug pevačice Tanje Savić svoju suprugu ne ostavlja na miru, šta više, svakim danom odlazi sve dublje u dublje u ponor. Ono što je sada šokiralo javnost, jeste što se u medijima pojavila vest da je Dušan Jovančević, Tanjin muž unajmio ljude da je prate, uhode, fotografišu, snimaju, a ističe kako bi voleo da je uhvate u nekoj kompromitujućoj situaciji, kako bi mogao da se sladi njenim bolom. 

Republika

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Dušan Jovančević i Tanja Savić

 

Naime, Dušan je spreman i da plati prijatelje koji će pevačicu da prate u stopu, što je otkrio i izvor za medije, pa ispričao sve detalje, možete pročitati u nastavku teksta. 

Dušan je toliko besan što je Tanja konačno srećna i što je našla uspešnog muškarca, pa na sve načine pokušava da joj sabotira tu vezu i da je ocrni u javnosti. Kako su sada deca kod Tanje, a ne kod njega, Dušan ne može da se smiri, pa je toliko očajan da je zvao neke prijatelje iz Smederava i Beograda, da Tanju prate i fotografišu. On želi da Tanja napravi neki pogrešan korak, kako bi deca opet pripala njemu. Baš ga je pogodila ova veza Tanje i Draška - otkriva izvor za Blic.

Republika

Foto: ST/D. Kadić, A. Nalbantjan,Tanjug/S. Aćimović

Dušan Jovančević i Tanja Savić i Draško Stanivuković

 

Portal Republika.rs došao je do snimka i to samo nekoliko kuća do pevačicinog dvorišta. Naime, na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak jednog korisnika, koji je sve vreme snimao pevačicu koja je kofere i stvari pakovala u automobil. Ona nije čak ni primetila da je neko snima, pa se ponašala sasvim uobičajeno. Na snimku se ne može zaključiti ništa, sem da Savićeva vodi svakodnevan život i da sređuje dnevne obaveze vezane za njen posao. 

Da li je ovo samo jedan od dokaza da je izvor koji je otkrio da je Dušan unajmio ljude da prate Tanju Savić, procenite sami, ali definitivno da je pevačici ugrožena intima, te da ljudi uopšte ne razmišljaju koliko mogu nekome da učine štete snimajući ih krišom, a potom postavljajući materijal na društvene mreže, koji bi preko priče postali aktuelni i viralni. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Andreja

01.12.2021 12:03

Skuplja dokaze o njenim aktivnostima zbog dece.