MILICA DABOVIĆ PROGOVORILA O ZLOSTAVLJANJU OCA! Košarkašica otkrila detalje TORTURE: JELICA IMA SVOJU ISTINU, BATINE SU OD MENE ČOVEKA NAPRAVILE!

Autor: Republika

Zabava

29.11.2021

22:37

Milica Dabović progovorila o zlostavljanju oca.

MILICA DABOVIĆ PROGOVORILA O ZLOSTAVLJANJU OCA! Košarkašica otkrila detalje TORTURE: JELICA IMA SVOJU ISTINU, BATINE SU OD MENE ČOVEKA NAPRAVILE!

Printscreen/K1 TV

Jedna od naših najuspešnijih košarkašica Milica Dabović, bila je gost emisije ''Preživeli'' i tom prilikom otkrila kako je uopšte počela da se bavi košarkom, ali je otkrila i pojedinosti privatnog života, načina odrastanja i odnosa sa porodicom.

Printscreen/K1 TV

Milica Dabović o porodici

Starija sestra Milice i Ane Dabović, jeste Jelica Dabović, takođe uspešna košarkašica koja je u jednom periodu života izašla u javnost sa pričom o ocu koji je vršio torturu nad njima i maltretirao ih, ali Milica i Ana nikada nisu stale uz nju i okrenule leđa ocu.

- Mi ne delimo isto mišljenje, zato što to su naši roditelji, ja ih volim najviše na svetu i kakvi god da su... Pogotovo mamu. Kako da o tom čoveku da kažem nešto loše, jer da njega nije bilo Ana i ja ne bismo postojale, ko zna šta bismo radile danas i čime bismo se bavile, ali nekako je to kod nas čudno, jako čudna porodica. Ja mami i tati kažem hiljadu puta, Bože vi imate četiri probisveta i hvala Bogu vi ste nas i napravili i rodili i odgajali, ali nikada od nas niste napravili loše ljude i to je ono što ja volim i kod Ane i kod nas, nikad nismo mrzeli nikoga šta god da se dešavalo uvek smo nekako gledali napred i držali smo jedni drugima leđa da bismo pričalli jedni o drugima loše - rekla je Milica i dodala:

Printscreen/K1 TV

Milica Dabović o ocu i sestri Jelici

- Ona je to doživela na drugačiji način, ja sam doživela batine tako da su mene batine napravile čovekom, ja to pokušavam da naučim Stefana. Ne kao mene moja mama, ''ko tebe kamenom ti njega hlebom'', ne ko tebe kamenom ti uzmi stenu. Ako si previše dobar, svi će da te gaze. Previše ljudima verujem, dobra sam i naivna, a to mi se u životu osvetilo. Da nije tako, nikada ne bih došla u ovakvu situaciju, da prodajem svoje stvari da bih preživela. Tako da, Jelica ima svoju priču, istinu, za mene je moja mama najveći heroj.

Bonus video

Komentari (0)

Loading