JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ OTKRILA DETALJE PRIVATNOG ŽIVOTA! Misica nikad iskrenija i emotivnija: SVAKE VEČERI PLAČEM ZA STEFANOM! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

29.11.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi zabavni format na portalu Republika.rs naše poznate ličnosti odgovaraju na pitanja koja im vrlo retko postavljamo svakog ponedeljka od 21 čas!

JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ OTKRILA DETALJE PRIVATNOG ŽIVOTA! Misica nikad iskrenija i emotivnija: SVAKE VEČERI PLAČEM ZA STEFANOM! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević, bila je gost naše emisije ''Lično sa..'' i kroz pitanja iz našeg leksikona otkrila detalje iz života koje kroz rijaliti nismo uspeli da saznamo.

Jovana nam je otkrila da joj je omiljena pesma ''Poseban'', Aleksandre Mladenović, a kako kaže to je pesma nje i njenog partnera Stefana Karića. Priznaje da najčešće plače zbog uspomena sa Stefanom, ali i šta bi promenila da može.

Na koja sva pitanja je Jovana odgovorila, pogledajte u videu na početku teksta. A, ako još niste, zapratite naš Jutjub kanal Republika, gde vas svakodnevno očekuje raznovrsni video sadržaj.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading