VOLELI SU SE PUNIH DEVET GODINA! Ana i Mrka nisu mogli jedno bez drugog, a ovako su se upoznali: REKLA MI JE ''SKLONITE SE, VI STE OŽENJENI''!

Autor: Republika

Zabava

29.11.2021

17:12

Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta 9 godina su uživali u svojoj ljubavi, a evo kako su se upoznali.

VOLELI SU SE PUNIH DEVET GODINA! Ana i Mrka nisu mogli jedno bez drugog, a ovako su se upoznali: REKLA MI JE ''SKLONITE SE, VI STE OŽENJENI''!

ST/D. KADIĆ/printscreen/instagram.com/anabekuta1

Političar i počasni član Milutin Mrkonjić preminuo je u 79. godini, a njegova smrt je potresla mnoge, ponajviše njegovu decenijsku partnerku, pevačicu Anu Bekutu, koja je nema od bola.

- Otišao je moj Milutin. Molim vas sve da me shvatite u ovom bolu da neću da se oglašavam - rekla je Ana nakon smrti svoje najveće ljubavi.

instagram.com

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić bili su zajedno 9 godina

Njih dvoje su nedavno gostovali zajedno u jednoj emisiji gde su govorili o svojoj ljubavi, kao i o trenutku kada su se upoznali.

- Jedina s estrade koju nisam znao bila je Ana. Upoznali şmo se na koncertu Šabana Šaulića, ona je došla i uzela mikrofon. Pitao sam ko je ova žena, oni mi rekoše da je to Ana Bekuta. Nisam je prepoznao, video sam je na televiziji ranije, ali nisam znao da tako izgleda. Ona je došla, otpevala dve pesme, ja sam platio te dve pesme, nije bila mala lova. Stavio sam ruku oko njenog struka, a ona mi je rekla: 'Sklonite ruku, vi ste oženjen muškarac', a ja joj na to kažem: ''Vratite mi pare onda" - rekao je Mrkonjić tada, a Ana se nadovezala:

e-stock agency

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić o upoznavanju

- Zaista sam mu to rekla kad sam videla burmu na njegovoj desnoj ruci, koju je posle skinuo i objasnio mi svoj status dodala je ona. Oni su tada ispričali i da bi voleli da njihova ljubav traje do kraja života i otkrili da im mnogi govore da je njihopriča inspirativna i da im vraća va veru u ljubav. Ja sam se jednostavno prepustila i rekla neka Bog pošalje ono što misli da mi treba. Nemojmo gubiti nadu bez obzira na krahove i brodolome. Pravi čovek pojavi se onda kada ste spremni za to, kada zavolite sebe. Ja sam se zaista načekala, prva polovina života prošla mi je u traženju. Kada smo se upoznali, imala sam 52 godine, on skoro 70. No, da smo se ranije sreli, možda se ne bismo prepoznali. Nije baš da u dvadesetim i tridesetim znamo šta je ljubav. Tek kasnije to shvatamo, kada se s mudrošću i iskustvom neke vrednosti postave na svoje mesto - otkrila je Bekuta, prenosi Kurir.

Bonus video

Komentari (1)

Loading
Dejan

30.11.2021 10:35

Umro pa šta . Pevaljka će naći novu žrtvu !