MENE JE IZNENADILO, ŠTO JE JAVNOST ŠOKIRANA: Dušica Jakovljević KONAČNO otvorila dušu o odnosu sa Anom i Sorajom!

Autor: Republika

Zabava

29.11.2021

15:58

Puno se spekulisalo o njihovom odnosu nakon fotke sa Sorajinog rođendana gde sve tri poziraju u provokativnim toaletama, a Dušica Jakovljević je odlučila sada da progovori o odnosu sa ovim poznatim starletama.

MENE JE IZNENADILO, ŠTO JE JAVNOST ŠOKIRANA: Dušica Jakovljević KONAČNO otvorila dušu o odnosu sa Anom i Sorajom!

E-Stock, ST/N. Pančić, V. Lukić

Dušica Jakovljević prošle nedelje posetila je Istanbul i bila gost na rođendanu Soraje Vučelić, od tada se o njenom odnosu sa poznatim starletama, uveliko piše, a ona je sada odlučila da otkrije šta je tu zapravo po sredi.

Naime, njihovo prijateljstvo iznenadilo je mnoge, pa poznata voditeljka otkriva za Svet kako se provela u Turskoj.

- Sara i ja se znamo još otkad je ona bila u “Velikom bratu”, ima od tada sigurno 13 ili 14 godina. Ja sam tad bila glavni glas "Velikog brata", moj tadašnji muž je bio producent. Dugo se nismo videle, mislim da je poslednji put kada je bila kod mene u emisiji kao podrška Ani Korać u prvoj sezoni "Zadruge". Ona je neko ko se za sve ove godine nije promenio, oduvek je bila laf i drugar. Obradovala sam se kad me je pozvala na rođendan. Bilo je prelepo. Takav provod i organizacija svega, ne pamtim da sam nekad bila na nekom takvom rođendanu. Sve je bilo gala. Sara je sjajan drugi domaćin. Mene je tu najviše iznenadilo što je ljude ta informacija iznenadila. Anu Korać sam srela na rođendanu. Ona je umiljato i jako prijatno, nasmejano stvorenje - započinje Dušica svoje izlaganje za Svet, a onda se nadovezala, a onda se je otkrila i ko su zapravo njeni prijatelji:

printscreen

Dusica Jakovljević u društvu Ane i Soraje

- Moji nerazdvojni prijatelji nemaju veze sa javnim poslom. Oni su iz potpuno drugih sfera. Usud ovog posla je da se intenzivno družite sa nekim dok radite na istom projektu, a posle toga, ako vas život ili posao odvedu na različite strane, kontakt se izgubi ali ne i ljubav koje osećate prema toj osobi. Kad je reč o rijaliti učesnicima, drugačiji su nam životi. Ja ni sa svojim prijateljima ne mogu da se pohvatam, svi imamo različite obaveze. Nijedno moje prijateljstvo nije fanatično ni pod moranjem. Desi mi se da se ni sa najbližim prijateljima ne viđam po dva meseca, ali se zna da smo tu jedni za druge uvek - tvrdi Dušica, a onda se potom nadovezala i na rijaliti igrače, koji su uspeli da naprave karijere:

- Definitno Sloba, Kija i Luna. On koji je bio prvo u "Pinkovim zvezdama" i pokazao i dokazao da ima fenomenalan glas uspeo je posle rijalitija da se izbori za svoje parče neba i napravi baš dobar posao. Postao je jedan od najboljih i angažovanijih domaćih pevača. Luna koja je uspela da se skroz odvoji od poznatog prezimena, a deca poznatih znaju koliko je to teško. Uspela je i da se izbori za svoju ljubav, zasnuje porodicu. Kija koja je počela da se bavi muzikom, Teodora Džehverović je znala kako najpametnije da iskoristi popularnost, radi, grabi, stalno snima, ima ogroman broj pratilaca na društvenim mrežama. Ona je i na "Zadrugovizijama" pokazala koliko je svestrana... Ivana Šopić iz treće sezone sjajno se uklopila u naš tim, lepo vodi emisije - smatra Dušica, a potom se takođe dotakla i ljubavnog četvorougla, koji trenutno trese zidine bele kuće:

printscreen/RTVPink

Dusica Jakovljević o Maji Marinković

- Meni je žao što mnoge devojke kada se spomene rad na sebi zapravo prvo pomisle na to spoljašnje, vizuelno. To jeste važno i za njihovo samopouzdanje, ali to nije uslov, što vidimo i kod nje. Maja je vrlo ranjiva. Volela bih da u ovoj sezoni pokaže da je radila na sebi u svakom smislu. Mislim da je mnogo važnije da radimo na svom mentalnom sklopu i psihološkoj strani. Fizički je najlakše, daš nekom nekoliko stotina evra i stvar je završena, ali unutrašnje rupe ostaju. Videćemo šta će biti. Ali, videla sam da se već spekuliše da li je bilo poljupca sa Carem, da je plakala zbog Janjuša. Lako nam je da pričamo nešto dok se ne sretnemo oči u oči sa osobama koje nam znače. Očigledno da nije raskrstila sa svim tim. Sve mi je to bilo mnogo brzo. Smetala mi je i blizina supružnika koji je tu. Sam čin prevare ne možemo da amnestiramo. Prevara je sama po sebi jedan kvaran čin koji ne sme da se dogodi. Zato smo ljudi i trebalo bi da imamo dušu. Čovek je monogamni tip, ja i dalje verujem u to. Danas mnoge veze nestaju na brzinu, bez objašnjenja. Izgubio se razgovor kao takav. Iznenađajuća mi je brzi- na toga što se desilo, odsustvo empatije i prelazak iz velike ljubavi u totalnu mržnju, ako smem tako da kažem. Vidimo u toj komunikaciji često da ženska osoba ne da ne voli više tog čoveka već danima čak oseća gađenje prema osobi sa kojom je dugo bila. Mislim da Dalila ne bi bila toliko osuđena da je na drugačiji način sve to sprovedeno u delo. Loše je po sebe odigrala i uradila jer je išla impulsivno. Mi žene kad se zaljubimo sve idealizujemo. Dalila je poklekla pred sopstvenim emocijama. I ja sam često izgovarala da imam pravo da budem srećna. Uvek sam vodila računa šta će ko da kaže, da li ću nekog da povredim, često sam zaboravljala na sebe - završava Dušica svoje izlaganje za Svet.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ex faca

30.11.2021 08:28

Odvratne ste jer ste iste. Nije pametan onaj ko misli da jeste a medijska eksponiranost utiče na mentalni sklop pa i oni nebitni imaju halucinacije misleći da nešto vrede i da imaju pravo da pametuju.