BILI SMO U VEZI, ALI MI JE DAVALA PROCENAT! MAKRO Mihailo Maksimović otkrio detalje ELITNE PROSTITUCIJE: ZA FETIŠE SU SAME ODREĐIVALE CIFRE! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

29.11.2021

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpoznatijih srpskih makroa Mihailo Maksimović za portal Republika.rs je progovorio o svojim poslovima, kao i devojkama koje su radile za njega, a bile su učesnice rijaliti šou programa.

BILI SMO U VEZI, ALI MI JE DAVALA PROCENAT! MAKRO Mihailo Maksimović otkrio detalje ELITNE PROSTITUCIJE: ZA FETIŠE SU SAME ODREĐIVALE CIFRE! (VIDEO)

Foto: ST/P.Divac


Mihailo Maksimović je najpoznatiji makro sa Balkana, kog su raskrinkale mediji, a on je nakon drugog hapšenja i zatvora odlučio da promeni zanimanje i postane pisac. Naime, Mihailo je tokom svog boravka u zatvoru napisao knjigu ’’Mnoga lica Marije Magdalene’’, koja je izazvala veliku pažnju javnosti. Da li devojke koje su radile za njega imaju razloga za strah, planira li da napiše još neku knjigu kao i detalje posla kojim se bavio, Mihailo otkriva za Republika.rs.


-  Dve dobre stvari sam uradio već na početku mog pritvorskog boravka. Prva je što sam počeo da vodim dnevnik, koji sam želeo da vodim dugo godina unazad i nikada nisam stigao da se pozabavim time i onda sam odlučio nekoliko dana nakon hapšenja da počnem tu aktivnost i kroz taj dnevnik, kada je počela medijska kampanja oko mog slučaja, jednostavno mi je kliknulo da je pravi momenat da napišem knjigu, koju sam inače želeo i ranije da napišem u nekom obliku, ali jednostavno sad je to sazrelo i u tom momentu sam odmah znao da ne želim da se vratim u svoj stari posao i nekako mi je logika govorila da je pravi momenat da javnost čuje šta ja imam da javno kažem šta imam na tu temu, a hvala Bogu imam dosta – započinje Mihailo svoju priču.
Republika

Foto: ST/P.Divac

Mihailo u studiju Republika tv-a

 

S obzirom na to da su mnoge njegove devojke bile deo rijaliti formata, Maksimović otkriva da li je zbog toga imao problema sa klijentima koji su se plašili da će neka od devojaka izreći njihovo ime i povezati ih sa prostitucijom.


-  Mnogo devojaka sam odbio u proceni da ne mogu da se oslonim na njih i da ne mogu da im verujem. Birao sam devojke koje su stabilne i učio sam devojke sa kojima sam radio da nikada ne govore o svojim klijentima. Devojke koje su ulazile u rijaliti, prvo zbog sebe ne bi priznale čime se bave, ja se nisam toliko bojao šta će reći tamo, verovao sam im da neće otići toliko daleko, mada je postojala neka bojazan u slučaju pijanstva i nepromišljenosti. Nije da se nije ni desila neka pogrešna reč i informacija, ali to je posao, bilo je nemoguće zadržati sve te informacije zatvorene da ništa ne procuri, ali uglavnom je moja veća bojazan za njih bila, njihove karijere i dalji put posle toga. Srećom, mnogo devojaka sam uspeo da odgovorim od rijalitija, one koje su ušle nosile su se sa mnogo većim problemima posle rijalitija, nego pre – govori Mihailo i da dodaje da iako su imena devojaka izmišjena u knjizi, postoji određena metafora i povezanost:

Foto: ST/P.Divac

Mihailo Maksimović, srpski makro elitne prostitucije

 

-  Imena su izmišljena, ali u imenima postoji metaforika i jednostavno za neku zaštitu identiteta mora da postoji metafora. Ja devojke uvek želim da zaštitim i njihove identitete i sve što mogu da zaštitim s moje strane, ali napisao sam knjigu tako da može da se nazire ko je ko, s tim što niko ne može tačno da zna.


Mihailo ne krije da je u jednom periodu i sam bio u emotivnoj vezi sa devojkom koja je radila za njega, a kako kaže to mu nikada nije smetalo. Nas je zanimalo da li je i od njenih klijenata uzimao procenat i kako je funkiconisao njihov celokupni odnos.
-  Bio sam u vezi sa jednom devojkom koju sam i opisao u knjizi. Mi jesmo bili i u poslovnom odnosu, gde jesmo funkcionisali na poslovnom nivou kako inače jesam funkcionisao i sa ostalima i to je spontano došlo do neke veće emocije, kasnije je sve postalo drugačije. Ali da u početku smo funkcionisali na poslovnom nivou.
Kako se priča vrti i inače kada je u pitanju elitna prostitucija samo oko žena, interesovalo nas je da li je imao iskustva sa muškarcima koji su želeli da se oprobaju u ovom poslu.
-  Ne, nisam sarađivao sa muškarcima. Imao sam upite za muškarce, međutim je to kod nas još nerazvijeno. Imao sam par upita od nekih gospođa, čak sam i ponudio nekim prijateljima koji važe za mačo dase, a koji su se malo uprpili na tako neku ponudu. Dobijao sam upite od nekih muškaraca kako bi to bilo interesantno, oni misle da je to lako, moguće i meni je bio interesantno što sam dva tri upita koja sam imao prosledio nekim ljudima koji su se dvoumili. Kada je ponuda već bila na stolu onda je bilo, joj kako ćemo.

Foto: ST/P.Divac

Mihailo Maksimović, srpski makro elitne prostitucije

 


Poznato je da je u našoj zemlji prostitucija zabranjena zakonom, a Mihailo je otkrio da li bi se vratio u posao kada bi prostitucija postala legalna u Srbiji.


-  Rekao sam da ne. Kažu ’’u životu nikad ne reci nikad’’, ja zasada govorim nikada, ne želim da izazivam ni Boga ni đavola. Ne vidim sebe više u tome, mislim da svoj doprinos mogu da dam na ovaj način, da pišem o tome, možda nekoga da edukujem. Vidim sebe u nekim drugim sferama. Ja imam veliku emociju prema tim ženama, naklonjen sam ženama, orjentisan sam ka ženama i mislim da u mom delovanju mogu dosta da uradim za te žene. Voleo bih da se prostitucija legalizuje na najbolji mogući način za njih i da one dobiju podršku, razumevanje i dobre uslove, a poslom se ne bih bavio, jer jednostavno urediće se taj sistem sam po sebi. Savetodavno mogu da pomognem i budem koristan, ali nekako dolazi neka druga faza u životu.

 

Kompletan razgovor sa Mihailo Maksimovićem, pogledajte u videu na početku teksta! 

 

BONUS VIDEO: 

FILIP NIJE NORMALAN! Ovo je prava ISTINA o najkomentarisanijem zadrugaru, DVE ŽENE objašnjavaju sve!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading