IMALA SAM KRVARENJE NA MOZGU: Nakon javnog raskida, Bikovićeva bivša se oglasila i otkrila detalje o TORTURI kroz koju prolazi!

Autor:

Zabava

29.11.2021

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bikovićeva bivša devojka Arina je na Instagramu otkrila da je ranije ove godine imala krvarenje na mozgu zbog čega je morala da prestane da se bavi plesom.

IMALA SAM KRVARENJE NA MOZGU: Nakon javnog raskida, Bikovićeva bivša se oglasila i otkrila detalje o TORTURI kroz koju prolazi!

Foto: instagram.com/

Arina Vološina je 24-godišnja ruska šampionka u balskim plesovima, a javnosti je postala poznata po vezi sa proslavljenim glumcem Milošem Bikovićem. Arina je pre par meseci na svom Instagram blogu objavila skandaloznu izjavu o raskidu i optužila glumca za sebičnost i nedostatak humanosti, a nakon nje i ostale Bikovićeve bivše devojke su se oglasile, optužujući glumca za razno- razne stvari.

Ona je sada je na Instagramu otkrila i da je ranije ove godine imala krvarenje na mozgu zbog čega je morala da prestane da se bavi plesom.

 

 

- U aprilu ove godine imala sam krvarenje u jednom delu mozga, koje je pratila nesnosna glavobolja, loša koordinacija i vrtoglavica - napisala je Vološina i nastavila:

- Prvobitna dijagnoza je bila pogrešna, baš kao i terapija koju su mi prepisali. Pokušala sam da živim normalnim životom i da se navikavam na simptome - držala sam časove, trenirala, radila. Sada je glavna preporuka lekara da se izbegne novi problem u budućnosti, da se nastavi s praćenjem, nakon čega ću se vratiti normalnom životu. Naravno, ne onako kako bih ja želela - neću ići na takmičenja i imati intenzivne trenige, ali ću se baviti plesom.

 

 

Arina je dodala da je naučila životnu lekciju i da je zahvalna.

Arina je u avgustu ove godine objavila Instagram post o Milošu Bikoviću, s kojim je bila u vezi, u kom je iznela sledeće:

- Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi s Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo - napisala je Arina.

- U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim - nastavila je i dodala da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno.

- Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori - tvrdi ova Ruskinja.

 

 

- Kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Samo nemoj da reaguješ. Ne odgovaraj i ne briši. Uradila sam upravo to. Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam devojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja - objasnila je Arina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Cica Maca

29.11.2021 14:19

Ovo više govori o njoj nego o njemu. On se džentlmenski nije oglašavao.

Maja

29.11.2021 16:19

@Cica Maca - O cemu pricas, devojka pise o svom zdravstvenom problemu.

Odgovori 11 2
Seka

29.11.2021 21:58

Bikovic uopste nije tako sladunjav, kakvim ga je narod napravio, a i on sam sebe. Ima taj klinac nesto pogano u sebi.

Odgovori 11 3
Mica

30.11.2021 11:31

@Seka - Pa kad ima onakvu devojku i ne moze da bude bolji,