ONA JE PONOS ACE PEJOVIĆA: Izrasla je u pravu lepoticu, ZAVRŠILA FAKULTET, a evo i kako IZGLEDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.11.2021

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerke Aca Pejovića su krenule suprotinim putem od proslavljenog pevača, te su one ipak veći fokus stavile na školovanje i fakultet, a Aco nikad nije krio koliko je ponosan na njih.

ONA JE PONOS ACE PEJOVIĆA: Izrasla je u pravu lepoticu, ZAVRŠILA FAKULTET, a evo i kako IZGLEDA! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand

Sudeći po tome da se popularni pevač Aco Pejović ne pojavljuje često u javnosti sa svojim ćerkama, retko ko zna kako one izgledaju.

Sve tri ćerke Marija, Magdalena i Iva, koje ima sa suprugom Biljanom, su njegov ponos, a to Pejović često u intervjuima ističe, iako se trudi da svoj poridični život krije od očiju javnosti.

Foto: printscreen

Magdalena Pejović Instagram

Njegove ćerke su krenule suprotinim putem od proslavljenog pevača, te su one ipak veći fokus stavile na školovanje i fakultet. Pre tri godine njegova ćerka Marija je upisla Medicinski fakultet i tada je ponosni tata ćerku častio putovanjem u Ameriku, a za 18. rođendan automobilom. Njegova najstarija ćerka Magdalena završila je FON i prava je lepotica, a tata Aco nikad nije krio koliko je ponosan na njih.

Foto: printscreen

Ćerka Aca Pejovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading