ZAMALO NASTAO POKOLJ IZMEĐU MIRE ŠKORIĆ I NJE: Ova pevačica ju je totalno izvela iz takta, JEDVA JE IZVUKLA ŽIVU GLAVU!

Autor: Republika

Zabava

29.11.2021

12:42

Od pre nekoliko godina na snimanju novogodišnjeg programa na RTS-u, desio se sukob između Mire Škorić i Nede Ukraden, koji po navodima iz medija i dalje nije razrešen.

ZAMALO NASTAO POKOLJ IZMEĐU MIRE ŠKORIĆ I NJE: Ova pevačica ju je totalno izvela iz takta, JEDVA JE IZVUKLA ŽIVU GLAVU!

ST/Vladimir Lukić

Mira Škorić i Neda Ukraden i dalje ne mogu očima da vide jedna drugu, kako saznaje Scandal. Kolege su u nekoliko navrata pokušale i da ih pomire, ali niti Mira želi da čuje za Nedu, niti Nedi pada na pamet da pređe preko sukoba koji su imale pre nekoliko godina na snimanju novogodišnjeg programa na RTS-u. 

Odlično je prošla. Meni niko ne može da se unosi u facu. Uz dužno poštovanje svačije karijere, ali i ja imam uspešnu karijeru, koja traje 30 godina. Tu je bilo sijaset pevača, od Lepe Lukić, Snežane Đurišić, Marinka Rokvića, Ane Bekute… Nikome ništa nije smetalo, samo Nedi - rekla je tim povodom Mira, a Neda je bila ironična: 

printscreen/RTVPink

Mira Škorić se posvađala sa Nedom Ukraden

Ne zameram osobi koja tako može da reaguje. Jer, normalno, svako želi da čuje što bolji ton, da ne bude tih ili u falšu. Ali dobro, to je njeno shvatanje, svako dolazi na posao i pristupa poslu kako misli da treba. Ja želim da bude dobro, a nekome je svejedno - rekla je Neda nakon sukoba sa koleginicom.

Podsetimo, Neda se tada satima bunila da joj ne odgovara zvuk, pa je, kako je Mira objasnila, izvoljevala i oko svetla, i oko šumova, ma baš ih je sve poremetila, i to toliko da je Mira maltene skočila da je bije. Od tada se njih dve ne mirišu i nema šanse da se pomire.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading