LIDIJA VUKIĆEVIĆ POKAZALA GRUDI: Glumica vrelom fotkom zapalila društvene mreže i mlađe koleginice bi joj pozavidele na figuri! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.11.2021

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Lidija Vukićević je na Instagramu objavila nekoliko fotografija iz Turske kojima je želela da se pohvali panoramom u kojoj uživa, ali svima je pogled odlutao na njeno bujno poprsje.

LIDIJA VUKIĆEVIĆ POKAZALA GRUDI: Glumica vrelom fotkom zapalila društvene mreže i mlađe koleginice bi joj pozavidele na figuri! (FOTO)

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Glumica Lidija Vukićević često ide na odmore, odakle redovno, zanimljivim fotografijama i snimcima, obaveštava svoje pratioce na društvenim mrežama o svojim aktivnostima. Glumica je na Instagramu objavila nekoliko fotografija iz Turske kojima je želela da se pohvali panoramom u kojoj uživa.

 

 

Naime, Lidija je pozirala u mini suknji, dubokim čizmama i plavom kaputiću, a pratioci su zurili u njenu izvajanu figuru i pitali se u komentarima da li glumica nosi brushalter:

Lidija je pored slika napisala:

- Ukoliko bi imali prava na samo jedan pogled u životu,uputite ga ka Istanbulu.

 

 

Podsetimo, Lidija Vukićević nedavno se našla na meti šuškanja, kada su hirurške intervencije u pitanju. Mnogima je zapalo za oko njeno bujno poprsje, koje glumica uvek stavlja u prvi plan, te su mnogobrojni pratioci pomislili da se Vukićevićka odlučila na ugradnju silikona, međutim glumica se po ovom pitanju nije oglašavala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Eto!

29.11.2021 17:42

Alo, baba, na mestu voljno!