ZAMALO DA IM POKVARE VENČANJE: Jovana se za Željka udavala nekoliko puta, a malo ko je znao da je nastala neprijatna situacija zbog ovih GOSTIJU!

Autor:

Zabava

29.11.2021

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ko je znao da je popularna voditeljka Jovana Joksimović svom partneru Željku, više puta izgovorila sudbonosno "da", međutim na jednom venčanju, došlo je do jako neprijatne situacije.

ZAMALO DA IM POKVARE VENČANJE: Jovana se za Željka udavala nekoliko puta, a malo ko je znao da je nastala neprijatna situacija zbog ovih GOSTIJU!

Foto: ST/D. KADIĆ

Svoj brak su Željko i Jovana sklopili na Maldivima 20. januara 2012. godine, međutim, po povratku u Srbiju nastale su prave peripetije oko priznavanja tog braka. Još jednom su se venčali u prisustvu svedoka u svom stanu u Beogradu, da bi 2014. godine uživali u crkvenom venčanju i svadbenom veselju, na kome je prisustvovao sam vrh srpske elite.

Foto: instagram.com/jjovanajoksimovic

Jovana i Željko su sklopili btrak 2012. godine

Na velikom svadbenom veselju tada se okupila srpska elita, a došlo je i do jedne veoma neprijatne situacije, jer su se na venčanju Jovane i Željka Joksimovića, posle mnogo godina, prvi put sreli Čedomir Jovanović i Ceca. Ipak, zbog dragih prijatelja, gosti su našli načina da prevaziđu neprijatnost, kako ne bi pokvarili veselje mladenaca.

 

 

Podsetimo, svadbena proslava odigrala se u elitnom restoranu, a među zvanicama bili su Dragan Bjelogrlić sa suprugom, Saša Matić, Halid Muslimović, Zorica Brunclik, Ana Bekuta i mnogi drugi, a popularna voditeljka za kuma je izabrala Srđana Predojević, sa kojim je godinama vodila "Jutarnji program".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading