ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA SA VENČANJA SUZANE MANČIĆ! Ovo je prvi muž voditeljke koji ju je VREĐAO I OMALOVAŽAVAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.11.2021

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana MAnčić sa svojim prvim suprugom Nebojšom Kunićem ima sina i ćerku.

ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA SA VENČANJA SUZANE MANČIĆ! Ovo je prvi muž voditeljke koji ju je VREĐAO I OMALOVAŽAVAO! (FOTO)

Foto: instagram.com/mancic.suzana

Voditeljka Suzana Mančić u srećnom braku je braku sa Grkom, Simeonom Ocomokosom, ali joj to nije prvi brak. Naime, Suzana je bila udata za Nebojšu Kunića, 1989. godine, a njih dvoje iz braka imaju sina Teodora i ćerku Nataliju.

 

 

Međutim, njih dvoje nisu imali sreće u ljubavi, te su se nakon osam godina braka razveli, a Suzana je jednom prilikom priznala da je čovek zbog kog je bila spremna karijeru da napusti, vređao i omalovažavao.

 

 

- Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane - rekla je jednom prilikom i otkrila da ju je Nebojša omalovažavao, govoreći da je niko ne bi hteo, da se za njega nije udala, te se tada borila sa depresijom i velikom bitkom za samopouzdanje, prenosi Pink.

Sada je u javnosti isplivala fotografija sa njihovog venčanja, a osmesi na njihovim licima nisu ni slutili takav kraj.

 

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading