CECA RASPAMETILA MUŠKARCE! Folk zvezda ZAPALILA atmosferu u Švedskoj! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.11.2021

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović zapalila je atmosferu u jednom klubu u Švedskoj, a svojim izgledom raspametila je sve prisutne.

CECA RASPAMETILA MUŠKARCE! Folk zvezda ZAPALILA atmosferu u Švedskoj! (FOTO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nastupila je za vikend u jednom klubu u Švedskoj, a na bini se pojavila u providnoj čipkastoj haljini, pa muškarci nisu mogli da skinu pogled s nje! Ona je posle dužeg vremena opet došla u jedan klub u kom uvek napravi atmosferu za pamćenje, a kako smo saznali, na kraju se vratila na bis i otpevala još nekoliko pesama.

Republika

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Svetlana Ceca Ražnatović u Švedskoj

- Cecu u Švedskoj mnogo vole i uvek rado dođe da nastupa. Pevala je dva i po sata, ali je morala i da se vrati na bis jer nije mogla da se okrene i ode kad aplauzu nije bilo kraja. Zamolila je muzičare da odsviraju još nekoliko pesama iako je pevala bez pauze. Muškarci nisu skidali pogled sa Cece jer je nosila providnu haljinu s dubokim razrezom, a jedan momak joj je bacio ružu na binu, koju je kasnije Ceca uzela i stavila kod klavijaturiste - priča nam upućen izvor.

Republika

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Svetlana Ceca Ražnatović u izazovnoj kombinaciji

Ražnatovićka je na Instagram okačila nekoliko snimaka iz pune diskoteke, pa je obećala publici da će uskoro opet da dođe u Švedsku da ponove dobar provod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading