ANA BEKUTA IM NIJE JEDINA ZAJEDNIČKA TAČKA! Smrt Marinka, Merime i Mrke povezuje još jedan DETALJ!

Autor:

Zabava

28.11.2021

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt Marinka Rokvića, Merime Njegomir i Milutina Mrkonjića pogodila je mnoge, Ana Bekuta je ostala bez partnera, prijatelja i kume, a njih troje povezuje još jedan detalj.

ANA BEKUTA IM NIJE JEDINA ZAJEDNIČKA TAČKA! Smrt Marinka, Merime i Mrke povezuje još jedan DETALJ!

Foto: ST/N.MANDIĆ/e-stock agency/Printscreen

Ova godina je bila kobna i pogubna za mnoge poznate ličnosti koje su nas napustile, a pripadale su raznim sverama javnog života. Poslednja tri velika gubitka koja su pogodila čitavu javnost i region, zasigurno je smrt pevača narodne muzike Marinka Rokvića, potom nas je napustila legendarna Merima Njegomir, a zatim i političar Milutin Mrkonjić, a ono što je specifično za svo troje jeste to da su svi preminuli u subotu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Miltuin Mrkonjić preminuo

Naime, političar i počasni član SPS-a, Milutin Mrkonjić preminuo je juče u 79.godini na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gde se poslednjih nedelja lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba.

Njegova dugogodišnja partnerka Ana Bekuta, nema je i skrhana od bola.

- Otišao je moj Milutin. Molim vas sve da me shvatite u ovom bolu da neću da se oglašavam - rekla je kratko Ana.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Merima Njegomir preminula

Merima Njegomir, napustila nas je 20.novembra ove godine, takođe u subotu, a njena smrt je potresla mnoge. Naime, Merima je bolovala od karcinoma, a nakon kraće borbe je preminula u 69. godini.  Merima je inače bila kuma sa Anom Bekutom.

- Tvoj glas mi odzvanja u ušima… Ova fotografija je nastala maja meseca, u momentu kad smo u duetu pevale “Teško je ljubit’ tajno” i “Zbog tebe”… Carstvo ti Gospodnje i život večni! Kumo, zbogom! - napisala je Ana Bekuta. 

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marinko Rokvić preminuo

Pevač narodne muzike, Marinko Rokvić, u subotu 6.novembra izgubio je bitku sa rakom pankreasa, a vest o njegovoj smrti ostavila je neme sve. Ana Bekuta i Marinko su bili dugogodišnji prijatelji.

- Zbogom dragi Marinko! Pamtiću te po osmehu i pesmama. Saučešće porodici!

Podsetimo, Ana Bekuta je na sahrani Merime Njegomir i Marinka Rokvića držala oproštajni govor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading