SLOBA RADANOVIĆ SE UŽIVO OBRATIO KIJI KOCKAR: Bivšoj supruzi poručio SAMO JEDNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.11.2021

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović se pojavio uživo u emisiji, a tom prilikom prokomentarisao je navode njegove bivše supruge Kije Kockar da je tokom braka sa njom bio mnogo zgodniji.

SLOBA RADANOVIĆ SE UŽIVO OBRATIO KIJI KOCKAR: Bivšoj supruzi poručio SAMO JEDNO! (FOTO)

Foto: ST/A. NALBANTJAN, E-Stock

Pevačica i rijaliti zvezda Kristina Kija Kockar pecnula je nedavno njenog bivšeg supruga Slobodana Slobu Radanovića, istaknuvši da dok je sa njom bio u braku bio mnogo izazovniji i lepši, a on je sada odlučio da joj odgovori bez dlake na jeziku. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Sloba Radanović

 

Naime, poznato je da je Sloba Kiju prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju ,,Zadruga", a nakon razvedo, nekoliko puta u javnosti su se pojavile priče da se ponovo viđaju. Međutim, posle toga, Sloba je pronašao Jelenu, koju je nakon godinu dana verio i sada uživa sa njom u ljubavi. 

Republika

Foto: e-stock agency/printscreen/TVPink

Sloba Radanović, Jelena Đuričanin, Kija Kockar

 

U emisiji ,,Premijera" Sloba je odgovorio bivšoj supruzi na njenu konstataciju da je tokom braka sa njom bio zgodniji. Podsetimo, Radanović se proteklih dve godine intezivno bavi treniranjem, ima poseban režim ishrane koji mu pomaže da održi savršen izgled i zategnuto telo, što se njegovoj bivšoj izgleda nikako ne dopada. 

- Ukusi su različiti. Ja sam sebi najlepši, mislim da idem samo uzbrdo što se tiče svega - poručio je Radanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Dragan

28.11.2021 22:06

Odlično izgleda. Kao nilski konj.

Odgovori 14 2
Dekstra

29.11.2021 08:09

Sloba, je ljudina.Izgleda kao avion Mladić za primer drugima. jedan od najboljih naših vokala. Možemo reći sa punim pravom da je dostigao vrh . Nebo mu je granica. Takav se više ne radja.Poseban je.Vasitan,kulturan i veliki šmeker.

Bora

01.12.2021 06:50

@Dekstra - Baš nema sreće, ova mu još gora od bivših.

Irma

21.12.2021 03:27

Glava i pored toliko plastičnih operacia, katastrofa. Slobo, nadji mladu, lepu jdvojku da ti radja decu, šta ćeš sa ovom matorom sponzorušom