UNUK ANE BEKUTE ZANEMEO OD BOLA: Reči koje je posvetio Mrki će vas rasplakati! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.11.2021

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branko Polić, unuk Ane Bekute oprostio se od Milutina Mrkonjića Mrke na Instagram profilu potresnim rečima.

UNUK ANE BEKUTE ZANEMEO OD BOLA: Reči koje je posvetio Mrki će vas rasplakati! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Nakon vesti da je Milutin Mrkonjić Mrka izgubio najbitniju bitku za život, mnogi njegovi prijatelji su se oglasili, a njegova voljena partnerka Ana Bekuta i dalje ne može da dođe sebi nakon ovog sloma. Ana o Mrka imali su idealnu ljubav, živeli su zajedno, a sve je počelo pre skoro jedne decenije, kada su uplovili u romansu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Sudbina je umešala prste i rastavila pevačicu od njenog voljenog Mrke. Pevačica je verovala da će njen voljeni ozdraviti, pa nije bila spremna da se oprosti od Milutina. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Pored Bekute i mnogobrojnih kolega i prijatelja, od Mrke se oprostio i Anin unuk, Branko Polić, koji je mnogo vremena provodio sa političarem dok je bio živ. Branko je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa Mrkom, pa se potresnim rečima oprostio od njega. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

- Voli te tvoj Bane - napisao je Branko. 

Republika

Foto: instagram.com

Unuk Ane Bekute se oprostio od Milutina Mrkonjića

 

Po profilnoj fotografiji se može zaključiti da su Milutin i Anin unuk Branko bili izuzetno povezani. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Bas me briga

28.11.2021 16:46

Ne zelim nikome zlo, ali covek se naziveo, bavio se politikom i on je sebe i svoju porodicu obezbedio i svasta ponesto. Pa i moj otac je umro cak je bio mladji od Mrke, umro od Covida. Sad ce godinu dana. Sestra mi je umrla 16.10.2021 u 54 godini. Dva clana porodice sam izgubila.. Koliko dece umre, koliko bolesne dece ima koja se lece putem SMS ili iz nekih fondacija ili se organizuju humanitarni koncerti. Sramota.Svi cemo jednog dana umreti, ali on je poznato lice bio pa je to vrlo bitno, matori starkelja. A i Vi novinari pozabavite se malo o bolesnoj deci, o siromasnim porodicama, umesto sto samo pisete umro ovaj, umro onaj. Pa i nama obicnim neexponiranim ljudima neko umire

Odgovori 29 14
Nina

28.11.2021 19:53

@Bas me briga - Ne moze se dati prostor vasem ocu i sestri u novinama ,prosto jer ljudi ih ne poznaju.Ana Bekuta i Milutin Mrkonjic su poznati i zato i jeste medijski propraceno.Ne umanjuje se bol nicija za nekim vec je ovde samo rec o poznatom coveku

Odgovori 13 13