Voditeljka TV Hepi doživela šok: Gost nam je u studio doneo vanzemaljca!

Zabava

18.12.2017

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka jutarnjeg programa TV Hepi Irina Vukotić, koja rame uz rame sa legendarnim Milomirom Marićem svakodnevno obrađuje aktuelne teme, u razgovoru za Srpski telegraf otkriva na koji način se priprema za emisije, kakve sve nepredviđene situacije je doživela u programu uživo, kao i šta radi u slobodno vreme.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Irina Vukotić

Iako je iza nje 18 godina rada na televiziji, priznaje da joj se za godinu i tri meseca koje je provela ispred kamera sa Marićem zaista svašta izdešavalo.

- Otkad radimo jutarnji, nema šta se nije desilo. Došao nam je u goste čovek koji veruje da ima vanzemaljaca u tegli, kog čuva u zeolitu, pa nam ga je doneo u studio. To je jedini put kad sam izašla iz studija na 15 minuta - otkriva Irina i nastavlja:

Volim kad nam gostuju psihijatar Jovan Marić i urolog Aleksandar Milošević i kada rušimo tabue

- Osamnaest godina sam na televiziji i uglavnom sve emisije koje sam radila išle su uživo. To je posebna odgovornost, ali i doza adrenalina i energije koju živ program i nepredviđene situacije donose. Davno još na Trećem kanalu bila mi je gošća žena koja je imala toliku tremu da se onesvestila na prvim reklamama posle intervjua. Dok sam radila "Velikog brata", mačka je ušla u studio i sela pored mene. Publika se smejala, a meni nije bilo do smeha jer se plašim mački još od detinjstva. Ipak sam stoički podnela.

 

#lepobas

A post shared by Irina (@irinavukotic) on Dec 16, 2017 at 7:35am PST

 

Koliko ti je teško da ustaješ rano i da li imaš neki ritual za buđenje?

- Spavalica sam po prirodi i ustajem u poslednji minut, a onda jurim na TV. Šminkerka posle iskustva sa mnom može slobodno da ide na takmičenje i da pobedi bez problema jer za 10 minuta me sredi tip-top, da bih ostalo vreme iskoristila za najnovije informacije i pripremu za goste.

Za koliko se spremiš?

- S obzirom na to da svakog radnog dana radim jutarnji program četiri sata uživo sa po 10-15 gostiju i tema iz svih oblasti, onda se podrazumeva da se dobro informišem i obavestim. Trudim se da budem u toku sa svim događanjima, ali posebno volim kada saznam za neke ljude ili iskrene životne priče kojih nema na svakom koraku i u drugim medijima, pa ih podelimo sa gledaocima.

 

@vidividibutik kombinacija za dobro.jutro #fashion #womenstyle

A post shared by Irina (@irinavukotic) on Nov 6, 2017 at 3:24am PST

 

Ko su ti omiljeni gosti?

- Jako volim kad nam gostuju psihijatar Jovan Marić i urolog Aleksandar Milošević i kada rušimo tabue, te priče budu vrlo edukativne, ali i duhovite. Gledaoci vole naš jutarnji jer uglavnom kažu da smo gospodin Marić i ja vanvremenski spoj i da im unosimo radost u domove, a pored relaksirajućih tema, imamo i jako ozbiljne teme koje obradimo na duhovit i zanimljiv način. Volim kad nam gostuju ljudi iz naroda sa svojim životnim pričama. Jedna od njih je i Dragica, koja radi na pijaci i ima šestoro dece, a ima takvu životnu energiju da se i mnogo mlađi postide.

Kako uspevaš da se izboriš za prevlast sa Marićem, koji svakome uskače u reč?

- Gospodin Marić i ja imamo odnos pun poštovanja. On je beskrajno šarmantan, duhovit i pametan čovek. Živa enciklopedija. Dobar smo tandem jer se dopunjujemo i svako ima teme koje posebno voli, a i imamo neobičan smisao za humor, i onda sve odiše dobrom energijom. Najveći kompliment je kad nam gosti kažu da se kod nas osećaju opušteno i da se najbolje provedu.

 

@helenascrittore_designline

A post shared by Irina (@irinavukotic) on Sep 6, 2017 at 7:39am PDT

 

Pratiš li "Parove" na TV Hepi?

- Posle četiri sata uživo programa svakog jutra, radije vreme provodim sa ćerkom ili na treningu, sa prijateljima ili uz knjigu nego uz TV.

Da li bi volela da ćerka Iskra krene tvojim stopama i bude javna ličnost?

- Biću najsrećnija mama na svetu ako se moje dete u životu bude bavilo onim što je čini zadovoljnom i ispunjenom, a tu sam da je podržim u svemu, baš kao i njen otac. Jednom, još kad je imala tri godine, pitali su je šta ćeš biti kad porasteš, a ona je odgovorila: "Biću srećna", i to je čitava poenta života. Gleda me na televiziji otkad se rodila i njoj je mamin posao baš kao i svaki drugi, mada mi je jednom rekla da će se ona baviti nečim zanimljivijim kao npr. da radi u cirkusu. Njena trenutna ljubav je muzička škola i violina, kao i škola i drugari, a mama radi svoj posao, koji voli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading