Bojana Rajić zatvorila butik: Stojketovoj bivšoj PUKO biznis!

Autor:

Zabava

19.12.2017

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša manekenka Bojana Rajić Đurđević, posle četiri godine, bila je prinuđena da stavi ključ u bravu na butik u kome je prodavala ekskluzivnu garderobu, i to zbog loše prodaje poslednjih meseci, a u poslovnom prostoru na prestižnoj lokaciji na Senjaku umesto njega, maltene preko noći, nikla je cvećara.

RepublikaFoto: FOTO ĐORĐE KOJADINOVIĆ
Bojana Rajić

Kako Srpski telegraf saznaje, bivšoj supruzi golmana Vladimira Stojkovića, posle druge udaje, drastično je opao promet, pogotovo otkako se povukla iz javnosti, na račun čega je i vodila posao. Navodno, u poslednje vreme gotovo da niko nije ulazio u butik, pa je bila prinuđena da ga zatvori jer je bila u konstantnom minusu.

- Kako se povukla u ilegalu, izgubila je reklamu, a samim tim i prodaja je stala. Sve je manje kupaca ulazilo u lokal, još manje se odlučivalo za kupovinu, tako da je poslovala u konstantnom minusu. Bezizlazna situacija je nastala kad su i stalne mušterije prestale da se oblače u "Prls end tresu" - govori dobro obavešteni izvor i dodaje:

Na mestu na kojem je Bojana četiri godine držala butik maltene preko noći nikla cvećara

- Najveći udar u poslovanju doživela je zbog razvoja Instagram prodaje, gde su se isti komadi garderobe koju je ona nudila prodavali po znatno pristupačnijim cenama. Pošto nije mogla da nađe idealno rešenje za novonastalu situaciju, bila je prinuđena da otkaže kiriju bivšem fudbaleru Nikoli Lazetiću, čiji lokal je iznajmljivala, i zatvori butik - završava priču izvor.

RepublikaFoto: FOTO ĐORĐE KOJADINOVIĆ

Bojana Rajić

Kako dalje saznajemo, Bojana je lokal na ekskluzivnom mestu na Senjaku plaćala simbolično zato što sa Lazetićima neguje dugogodišnje prijateljstvo, ali, uprkos i niskim troškovima, jedino logično rešenje bilo je da stavi katanac na bravu.

U želji da saznamo razloge zbog kojih je zatvorila prodajni objekat, pozvali smo Rajićevu, koja, po svemu sudeći, ne odustaje od ličnog biznisa uprkos neuspehu:

RepublikaFoto: FOTO NEMANJA PANČIĆ
Drugi lokal na mestu butika!

- Trenutno sam u fazi traženja novog lokala kako bih počela ponovo. Planiram da promenim brendove i uvedem novine - rekla je manekenka, ne želeći da komentariše razloge zatvaranja butika.

Podsetimo, Bojana Rajić svečanim koktelom krajem 2013. godine otvorila je butik ekskluzivne garderobe na Senjaku, na čijem otvaranju su prisustvovale mnoge poznate ličnosti, koje je tokom poslovanja butika i oblačila. Z. S. R.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading